En Skøn Søndag<3'

OMFG, Ikk igen!!!!!

Det er bare fucking løgn, så vågnede man i nat fordi man havde det rimelig skidt, og måtte så ligge med en spand ved siden af min seng resten af natten s; Argh! Jeg gider ikke være syg igen s’; og jeg er bare den største ynk’er i hele verden når jeg er syg, så det skal nok blive en øv dag /: .. Og jeg sku faktisk ha aftalt møde med banken og fremlagt min måske kommende forretningsplan, men det må ogs lige vente s; .. Men nu, er det i seng med mig, Hope & Faith på computeren. Og så må vi se hvor længe jeg ka holde ud at ligge her 🙁 øv bøv. Håber i alle sammen har en langt bedre dag end mig, og så krydser jeg fingre for at en fra Bestseller ledelsen ringer til mig i dag, eller en af de kommende dage i ugen, som aftalt.
Have a nice day lovers. :*

534647_3689589753055_240248439_n

1 kommentar

  • Virkelig fedt sengetøj! Hvor er det købt? 🙂

    Kastede du op den nat?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En Skøn Søndag<3'