Vero Moda!

En Skøn Søndag<3′

Nu er min nye spisestuen så godt som færdig (: og tak til alle Williams skønne bedsteforældre, for at hjælpe til med det hele (: I er fantastiske hver og én <3. I dag fik vi besøg af morfar og Grete der kom med stolene,<3 TUSINDE TAK! Og William hjalp med at skrue stolene sammen, dygtig dreng, i fredags havde vi besøg af farmor og farfar der satte den super smukke lampe op :D, taaaaaaak<3 ! Så William har haft nok at se til, og en hel weekend med en masse skønne besøg.. Håber i alle har en lige så hyggelig søndag som os, sees lovers!

IMG_1929

2 kommentarer

 • Fedt bord og fed lame – er lampen ikke fra IKEA? Og er det den store eller den lille?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amanda Sisse Glæsner.

   Jo det er den 🙂 Det er den lille af dem, den store er VIRKELIG stor 😀 og passer måske bedre til en stue end en spisestue (:

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vero Moda!