Koooom nu sommer !!!

Looovely days!

Årh, jeg kravlede ud af sengen 7.20 da jeg hørte lille snut kalde på mig, i sengen inde ved siden af. Jeg fik den vildeste lyst til at lave fastelavnsris til Willer. Men kom i tanke om der er 15 dage til fastelavn, så i stedet valgte jeg at finde inspiration til det kommende fastelavnsris, og så fik vi os en skål yoghurt med rosiner, kokos & havregryn.<3 mumselums. Nu skal der lige en støvsuger hen over gulvet, og så kommer farmor og farfar forbi og sætter nye lamper op i gangen for os, iiiih det er så pænt af dem at hjælpe os, når jeg slet ikke kan fungere med værktøj i hånden. Og så kommer morfar & Grethe og sætter en anden ny lampe op i stuen i morgen (: Ihhh Det bliver dejligt med nyt lys i lejligheden <3 Billeder kommer i morgen når lamperne er kommet op. William hopper rundt i stuen til Teletubbies mens jeg virkelig prøver at tage mig sammen, baaaaaaarh d: .. Skriver senere <3 Ses Lovers!!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Koooom nu sommer !!!