Looovely days!

Ihh, jeg er så lykkelig, meeeen ogs træt (;

Så vakker dagen mod ende, og øjene er blevet tungere, og tungere. Jeg havde en fantastisk dag i dag<3 Farmor & Farfar kom efter William havde sovet middagslur, og han fik to par rigtig rigtig fine sko, nøj hvor har jeg bare forelsket mig i hans nye støvler med pels på!! Og Ecco sandalerne er satme ogs bare for fede!

bagefter gik farfar igang med at sætte den nye lampe op ude i gangen, ih hvor blev den bare fin, bagefter tog vi en tur i Toys’R’us og købte en Cars lampe til Williams værelse, den var ogs bare død lækker, og så passer den perfekt ind til al det andet Cars udstyr han har inde på det skønne værelse.

Efter turen, fik vi lækker aftensmad fra French Chicken, muuuums. Og dernæst blev en meget træt dreng puttet. Ej jeg synes bare mit liv tager en positiv drejning hele tiden, flyver på den lyserøde forelskede kærlighedssky<3 , Og ja, det er rigtigt, manden fra mine drømme, er i mine arme og jeg i hans.<3 Så absolut intet, kunne blive bedre!

See you lovers! :*

1 kommentar

  • Sara

    Så dejligt at se hvordan du holdet styr på dit liv og virkelig så flot med alle dine 12-taller og en dejlig søn <3. Uha, må man have lov til at spørge hvem ham den heldige er <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Looovely days!