MAJ MÅNED STÅR I SELVFORKÆLELSENS TEGN <3

NYE BILLEDER I HUSET <3

Jeg har virkelig glædet mig til, at dele de her billeder med jer, lige siden jeg modtog dem 😀
Vi har nemlig fået bestilt nogle nye billeder til huset, fra Poster Store som pryder vores fine trappe og mit soveværelse. <3
Nu er jeg af den holdning, at man sjældent kan have for mange på væggene i hjemmet, da det er med til at give en mere personlig indretning, og derfor har vi også rigtig mange billeder fordelt rundt omkring i huset.

Dem vi har fået hængt op i gangen/trappen op til Williams værelser, er jeg fuldstændig betaget af, de er simpelthen SÅ smukke, at man kan drømme sig helt ind i hver og ét billede – og jeg elsker det! 🙂 De er for mig, med til at give mig et dejligt kig på nogle af de drømme jeg ønsker at realisere i livet, som at rejse og opleve en masse smukke destinationer 🙂 Jeg er vild med alle billeder der viser de smukkeste steder i verden, dem kan jeg faktisk stå helt optaget og kigge på længe.

På mit soveværelse, er det ret typisk for mig, at have billeder med quotes, så dét er det første jeg ser, når jeg slår øjnene op, og kan være med til at give mig et kærlig spark til at starten dagen på <3 På samme måde, som jeg er vild med natur billeder, så ved dem der kender mig også, – eller som følger med på min instagram, at jeg generelt er en sucker for quotes 😀 – specielt dem der spreder positive vibes! <3 Jeg synes det var helt perfekt for placering af billederne, at de er lige over mit makeup bord, som der dér jeg altid starter mine morgner, med at rense huden, påføre lækre cremer og dernæst makeuppen. Så kan jeg nu, hver morgen ligge kigge op, og blive mindet om, at keep up the good work, og skab lidt magic 😉

Poster Store, har et kæmpe udvalg af posters hos dem kan du finde alt fra billeder til børneværelset, billeder med fede quotes, abstrakte billeder og de sindssygt smukke naturplakater, som jeg selv har nogle stykker af 😀 Du kan i samme omgang bestille dine rammer hos Poster Store, så er du også sikker på at rammerne er helt perfekte til størrelsen og matcher med de andre billeder du køber :D. Hos Poster Store har du nemlig også mulighed for at designe sin egen billedvæg, så man kan få en fornemmelse af, hvordan billederne fungerer i sammenspil med hinanden, inden man bestiller dem. Du får lige nu 35% rabat på alle plakater du bestiller den 8-10 juni med koden sisse35 😀
Alle plakater er trykt på bæredygtigt fremstillet papir af høj kvalitet, hvilket man slet ikke er i tvivl om, når man står med dem i hånden<3

Du kan få lidt inspiration af dem jeg har bestilt, – se lige hvor fine de er 😀 JUST LOVE IT!!! <3

 

signatur-blogInstagram: @AmandaSisse
Snap: amandhaggg
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MAJ MÅNED STÅR I SELVFORKÆLELSENS TEGN <3