NYE BILLEDER I HUSET <3

NU KOMMER SOMMERFERIEN ♥

S O M M E R F E R I E !!! Jaaaaaa! Nu, som i LIGE nu, går vi på sommerferie 😀 William havde sin sidste dag i 4. klasse og går på 6 ugers sommerferie, jeg selv, har kun lige en uge nu her – hvor jeg dog har et par møder i løbet af ugen, men ellers skal jeg arbejde på et absolut minimum. 😀 Vores sommerferie bliver forhåbentlig lige så fed, som vi har planlagt den.. Den uge vi har sammen nu her, har vi aftalt skal gå med afslapning, seriøst chill dag ud & dag ind, spise is til vi får ondt i maven og hygge en helvedes masse. Ugen efter, smutter jeg tilbage på kontoret, og William tager så lidt over en uge til Aarhus! <3 Det glæder han sig meget til 😀 !!
Vi har også de sidste to uger sammen, og der rejser vi til BERLIN 😀 ! Og du behøver slet ikke at undre dig over, om vi glæder os, for jeg kan nærmest ikke være i min egen krop af bar spænding 😀 Det bliver SÅ godt! Vi skal bo virkelig lækkert, på et at de bedste hoteller i byen <3. William største hotel-ønske var, at de helst skulle have en pool, og helst indendørs, så han kunne bade uanset vejret.

Mine ønsker til hotellet var, at de skulle tilbyde lækkert mad, meget gerne have et spa-område og et arbejdsområde (for ja, let’s face it, jeg kommer nok til at tage computeren frem i løbet af ugen). Og… Vi fandt et hotel der levede op til ALLE vores ønsker! 😉

Vi kommer til at bo lige op og ned af minde stedet for Berlin muren, hvilket vi rigtig gerne vil se, samt Checkpoint Charlie – der skal vi godt nok gå lidt for at komme hen, men planen er også, at vi i de dage vi er i Berlin, skal vi gå rigtig mange, rigtig lange ture. Det er rigtig storbys ferie 😀 .. Nu hvor vi har valgt et så lækkert hotel, så har vi også aftalt, at vi på den sidste dag inden vi rejser hjem, der skal vi bare have en hel dag på hotellet.. Hvor vi skal udnytte pool og spaområdet til fulde, bagefter skal William hoppe i sit suit and tie, jeg skal i min fineste kjole, og så spiser vi på en rigtig lækker restaurant, og om aften, så skal vi shoppe for alle de euro vi har tilbage 😉 . Vi glæder os SÅÅÅ meget! Og så er det allerførste gang at vi skal rejse til udlandet med tog! Vi plejer altid at flyve når vi skal på ferie, men vi havde begge to længe snakket om, at det kunne være spændende at rejse med tog ned gennem Europa. Vi skal godt nok ikke så langt, men en lille tur på 7-8 timer hver vej bliver det alligevel til – så kommer i til at se på en masse smuk natur imens vi rejser 😀 , det bliver så fedt! Jeg har så trods alt bestilt vores billetter på DSB 1’ klasse. Så vi er sikre på at sidde rigtig godt på turen både frem og tilbage. Vi skal så skifte på Hamburg st. og tage toget derfra til Berlin… Jeg er lidt nervøs for at jeg har hele ansvaret, hvis noget går galt, men jeg glæder mig bare så meget til at skabe endnu flere fantastiske minder med William <3 Uhm, det bliver så dejligt!

Vi har også planer om, at tage en forlænget weekend ned til min mor, hvor vi skal bade i poolen og en smuttur til Møns Klint, som William og jeg også har set frem til længe 😊

Men nu skal vi lige til sommerafslutning i Williams fodboldklub!… Og så.. tager vi lige en uge på langs 😉

 

signatur-blogInstagram: @AmandaSisse
Snap: amandhaggg
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)

 

4 kommentarer

 • Rosa

  Rigtig god ferie til jer smukke 😚❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tammi

  Der er så skønt i Berlin! Glæd jer 🤗. Hvilket hotel skal i bo på? Det ser godt nok lækkert ud 🤩

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malthe

  Wow lækkert smukke 🤗

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NYE BILLEDER I HUSET <3