MY WORK LIFE ... <3

MAJ MÅNED STÅR I SELVFORKÆLELSENS TEGN <3

Maj måned står i selvforkælelsens tegn, og Sinful hjælper dig rigtig godt på vej, med de bedste produkter på markedet. Hvis du ikke allerede vidste det, så har maj måned, har de senest 27 år, været kendt som den internationale onani-måned 😉  Hvilket Sinful fejre med at give os alle gode tilbud på selvforkælelsesprodukter i hele maj måned, til glæde for både mænd & kvinder, – og som kan bruges både af par og singler. Og med Skandinaviens største e-commerce virksomhed inden for sexlegetøj, er der helt sikkert noget for os alle 😀
Udover de gode rabatter på lækre produkter, kører de også måneden ud med med tilbuddet “Mix og match to produkter fra denne kategori og få en gratis glidecreme med”. – And who don’t like free stuff aha’? 😉 Alle de lækre produkter du kan få rabatter på, finder du lige her – og jeg er vild med at de har navngivet kategorien ‘good vibes only’ <3 det er en af mine favorit quotes 😀 og i den her sammenhæng, giver det bare så god mening. 

Jeg har selv en hel del produkter fra Sinful, og de seneste to produkter jeg har fra denne kategori er denne flotte fyr Guld er bare, og har altid været, min yndlingsfarve 😀 ! So.. why not.. Derudover har jeg denne lille fine sag – lækker og i pink! 😀 (kan bruges med og uden fjernbetjeningen) og jeg kan, uden at sige for meget, klart anbefale deres produkter..
So, what are you waiting for?  😀 Gå ind og gør lidt godt for dig selv, eller forkæl en du holder ekstra meget af 😉 

Du kan også følge @sinful.eu på instagram, og holde dig opdateret på, alt det nyeste, samt tilbud mm. <3

Dette indlæg er lavet i samarbejde med Sinful 

 

signatur-blogInstagram: @AmandaSisse
Snap: amandhaggg
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MY WORK LIFE ... <3