STILFULDT OG ET PERSONLIGT PRÆG PÅ VÆGGENE (+RABATKODE) <3

LÆKKERT UNDERTØJ

Annonce for Hunkemöller

 

For mig, er undertøjet en rigtig vigtig del af min tøj sammensætning, når jeg finder mit ‘outfits for today’.
Det jeg synes er vigtigt, er at det er et sæt der passer sammen & noget jeg føler mig lækker i, selvfølgelig skal det også passe til det tøj jeg skal have på den dag, så jeg ikke får taget en sort bh på, til en hvid/gennemsigtig trøje. 😉 men mit valg af undertøj, er sjældent tilfældigt. <3

Her kommer Hunkemöller ind i billedet, for med mange års erfaring inden for undertøj, så kan man vel egentlig godt kalde dem eksperter, og deres hjemmeside viser tydeligt deres ekspertise i faget. Jeg bliver meget hurtigt draget mod deres frække undertøj

Jeg har selv køb en del derinde fra, så jeg kan tydeligt genkende mine favoritter – som vist nedenfor 🙂

Sort undertøj

Sort undertøj 

Udover det, er jeg ret vild med deres Kimonoer som de også har et stort udvalg af, men jeg elsker selv at have min på om morgen, når jeg står op – særligt i weekenderne & med de her varme nætter, så er det helt perfekt at stå op, og gribe ud efter den når jeg hopper ud af sengen.. Nu er jeg jo også den der underlige type, der generelt elsker at gøre rent i lækkert undertøj med eller uden Kimono, fordi jeg synes det føles mere frit & så kan jeg hoppe direkte i bad bagefter 😉
Men jeg kan da allerede se et par stykker af deres kimonoer, som jeg skal have skrevet med på min ønskeliste til min fødselsdag om et par uger <3

 

Sort Kimono

Lyserøde Kimono

Hvid Kimono

 

 

signatur-blogInstagram: @AmandaSisse
Snap: amandhaggg
Facebook: 
AmandaSisse (De unge mødre)

 

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STILFULDT OG ET PERSONLIGT PRÆG PÅ VÆGGENE (+RABATKODE) <3