JEG STARTER I SKOLE ... IGEN

I’M NOT TURNING THIRTY – IT’S JUST THE 9TH ANNIVERSARY OF MY 21ST BIRTHDAY

Jeg er total in denial når det kommer til, at jeg faktisk om en månedstid fylder 30 år…. TREDIVE ÅR!!! Det kan simpelthen ikke være rigtigt, mit sind er stadig som en 20 årig – det er mit udseende helt sikkert også 😀 og min sjæl kan nogle gange føle sig som alt fra 16-180år. Men jeg kan umuligt være 30 på papiret om lidt. På den ene side, føler jeg at jeg slet ikke har nået alt det jeg burde inden jeg blev 30, og på den anden side ved jeg, at hvis du havde spurgt mig som 16 årig hvor i livet jeg ville være når jeg blev 30, så ville jeg højst sandsynligt have svaret “i graven”…
Så på den måde, har jeg jo nået en del mere end jeg havde forventet af mig selv førhen.
For jeg havde som yngre, aldrig forventet at jeg ville nå de 30. Jeg havde lidt den tankegang “du bliver med ret stor sikkerhed, ikke særlig gammel, så få alt det ud af livet du kan nå..” Og for mig er 30 år gammel, det er der hvor man burde få et turning point i livet, og gå fra ung-voksen til voksen-voksen.. Og jeg føler mig altså slet ikke særlig voksen. Men det skal jeg så være på papiret fra om en måned af. Og ja, jeg har både barn og hus og alt det der halløj, men jeg har stadig energi og er eventyrlysten som en på 18, der lige har fået legat til at opleve hele verden på egen hånd.. Det er på ingen måde heller ikke fordi jeg er utilfreds med tilværelsen, slet ikke, faktisk tværtimod, men jeg er der bare ikke klar til at tage ansvaret for at være “voksen-voksen” endnu.. Men jeg er selvfølgelig altid klar på at fejre det 😀 (man bliver vel aldrig for gammel til at sige nej til gaveregn & fest 😉 ) Og i år – så har jeg faktisk også bestilt en masse personlige gaver, til mine gæster 😀 så de skal også forkæles på min dag <3 

 signatur-blogInstagram: @AmandaSisse
Snap: amandhaggg
Facebook: 
AmandaSisse (De unge mødre)

8 kommentarer

 • Oskar

  Fuck du er dejlig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilo

  Kan man finde dig i Københavns natteliv 😜?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emil

  Kan man finde dig i Københavns natteliv 😜?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Clara

  Jeg har set alt med dig og William i de unge mødre, og du er seriøst den bedste i serien. Savner at følge jer i TV, og det tror jeg der er mange der gør.❤️ Dejligt vi kan få lov til at følge med her og på din Instagram 😘 du er meget inspirerende 🌟

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lenny

  Det er ik til at forstå at du er single 😜

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cille

  Man kan slet ikke se at du er i nærheden af de 30 år, så ro på Amanda, du er stadig ung og lækker 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Petersen

  DU GØR DET SÅ GODT OG SER STADIG BRAND GODT UD ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG STARTER I SKOLE ... IGEN