EN BØRNEBOG MED ET HJERTELIGT BUDSKAB <3

VORES REJSEBUDGET SKAL I ÅR GÅ TIL…

Inden al det her Coronahalløj gik amok, havde William & jeg planer om at skulle en tur til Golden Sands, jeg har ikke været der, siden vi fejret min 18 års fødselsdag. Så jeg havde faktisk set frem til at skulle vise William stedet. Men altså, uanset hvor åbne de grænser bliver, så har vi valgt at rykke turen til næste år. Heldigvis havde vi ikke bestilt nogen billetter endnu, så i stedet har vi aftalt at pengene skal gå til at lave Williams legeværelse om til et mega sejt ‘Gamer room’. Så vi skal både have tapetseret den ene væg, der skal helt nye møbler ind, og så en stor lækker sovesofa. Så selvom sommeren ikke lige blev som vi måske havde håbet på, så er jeg ikke i tvivl om, at William glæder sig til at vi holder ferie, så vi kan gå igang med at give værelset en ordentlig make-over 😉

Han har virkelig meget LEGO, som i, at jeg tror aldrig nogensinde, at jeg har mødt én der har så meget 😀 , så det er jeg træt af ikke er organiseret bedre. Jeg har lige nu fået dem fordelt i farve orden i transparente bokse fra Jysk. Det fylder alt for meget, og det vil jeg gerne have skiftet ud med ‘LEGO – legetøjskasser’, som han i forvejen har et par stykker af, samt bruge transparente halvkugler på væggen, til at opbevare LEGO-mændene 🙂
De fine ting han har bygget, og som lige nu står på hans sofabord, dem har jeg rigtig gerne ville få stillet på en fin måde på værelset. Og jeg ved at hans LEGO er noget af dét der betyder aller mest for ham, – af hans legetøj 😉 , så det skal naturligvis bruges i en del af indretningen. Derfor har jeg valgt at bestille nogle stykker af IKEA’s vitrineskabe, hvor hvert enkel bygget ‘LEGO genstand’ vil blive placeret som pyntegenstande, og kan tages ud og leges med efter lyst, men samtidig roder det ikke, når det skal stilles væk, men pynter 🙂

SÅ det er vores ‘store planer’ for ferien 😉 , udover det, skal vi på nogle ture her i Danmark og kommer nok også til at bruge nogle dage hos min mor, – så vi også kan highjacke hendes pool 😉 <3


signatur-blog
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: 
AmandaSisse (De unge mødre)

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN BØRNEBOG MED ET HJERTELIGT BUDSKAB <3