DET POSITIVE VED DENNE SITUATION <3

VI STIKKER AF, OUR SECRET ESCAPE

Jeps, vi har pakket kufferterne & er stukket af, mens vi stadig kan 😉 .. Jeg har det seneste stykke tid virkelig haft brug for at komme væk & tømme hovedet, specielt efter jeg også forstuvet foden for et par dage siden, og ikke kan komme så langt.

Men de her coronatider gør det ikke ligefremt nemt, men så er det godt vi har et lille secret escape place, hvor der altid er garanti for ro til tankerne, pool, lækker mad & masser af tid til afslapning i naturskønne omgivelser…

Det var egentlig meningen at jeg ville have udgivet det her indlæg meget tidligere i dag, men vi er først lige kommet frem til slutdestinationen, efter nogle timers rejsetid. Planen var faktisk at vi allerede skulle have taget afsted i formiddags, men alt gik bare fuldstændig galt fra start, hvilket gjorde vi blev forsinket en del timer, og så var rejsetiden i sig selv også på nogle timer, hvilket resulteret i at vi først kom frem til sen aftensmad. Men pyt skidt, vi er fremme og nu vil jeg smutte videre så jeg kan nyde min søns fantastiske selskab <3

signatur-blog
Instagram: 
@AmandaSisse
Facebook: 
AmandaSisse (De unge mødre)

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DET POSITIVE VED DENNE SITUATION <3