ALLE DE GODE TING VED AT VÆRE BLEVET ÆLDRE - 10 ÅRS TILBAGEBLIK

DEN BEDSTE HJEMMELAVET ANSIGTSMASKE – KUN 2 INGREDIENSER

Jeg har en meget sart hud, som kræver meget pleje for at jeg kan holde den pæn. Det har jeg haft så lang tilbage jeg kan huske… Jeg shopper tit rundt i forvirring af et kæmpe udvalg af hudpleje produkter, og har nærmest været samtlige mærker igennem. Men med årene – og erfaringen, er jeg blevet ret god til, at lave mine egne produkter. Denne opskrift jeg ønsker at dele med jer, er så simpel at I ville kunne lave den med lukkede øjne, og har en dejlig lang holdbarhedsdato. Det er kun 2 ingredienser, som de fleste af os har stående i skabet.
Ansigtsmasken er rensende, og jeg sørger for at bruge den 1-2 gange om ugen, alt efter hvordan min hud ser ud. Den renser hudorme, bumser og sågar folk med acne har oplevet fantastiske resultater..

Så lad os gå igang…. Find en skål frem – og en ske, som du kan blande ingredienserne sammen i & med, en bøtte eller anden form for beholder, som du kan have dit produkt i, hvis du ønsker at lave større potioner, som du kan gemme til senere. Alt du skal bruge er flydende honning og stødt kanel (SELVFØLGELIG UDEN SUKKER I 😉 ), mix it together – voilà, så har du verdens bedste og en naturlig rensende ansigtsmaske, som samtidig dufter fantastisk. Lad blandingen sidde i ansigtet og arbejde i 15-20 minutter og skyld herefter med lunkent vand og smør ansigtet med en god plejende dag/natcreme  <3

 

signatur-blog
Instagram: 
@AmandaSisse
Facebook: 
AmandaSisse (De unge mødre)

5 kommentarer

 • Reby

  Svier det også for dig det første sekunder :)? ellers er det bare mig der har sart hud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amanda Sisse

   Ja, det er blot fordi den går ind og arbejder i huden 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  i like your all post you are posting great information on your site

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg har brugt den en del gange nu, den er SÅ lækker! Ville vælge denne til hver en tid over dyre ansigtsmasker. Tak Amandha

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Hvor meget af honning og kanel?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ALLE DE GODE TING VED AT VÆRE BLEVET ÆLDRE - 10 ÅRS TILBAGEBLIK