HJEMMELAVET FASTELAVNS KOSTUME - HURTIGT, NEMT OG SUPER SMART ;)

LONG TIME NO SEE

Hellow alle i lækre chicks,

Det er ved at være riiiigtig lang tid siden, at jeg har givet lyd fra mig herinde på bloggen – og det værste er, at jeg faktisk har skrevet en del indlæg her & der, men ikke fået dem ud. Fordi inspirationen har manglet. Men da jeg i dag tjekkede, og så at der fortsat er flere tusinde læser om måneden, på trods af stilheden, så skylder jeg vist at gi lidt lyd fra os 😉
Jeg kan i hvert fald allerede afsløre nu, som flere spørger om, at vi ikke er med i den kommende sæson af De unge mødre. Det har faktisk været rigtig rart, at få det hele lidt på afstand og sætte mit fokus på andre ting. Ikke fordi samarbejdet med produktionen ikke har været fantastisk – for det har det, i den grad. De er nogle skønne mennesker, som vi også tit savner, meeeen vi fortsætter vores pause 😉

Hvad er der ellers sket?… Jo, William er blevet 8 år, og skal lige om lidt i 2. klasse – jeps, what the fuck tiden gik stærkt. Så er vi jo flyttet i hus, hvor William ejer hele øverste etage 😀 Der må vel være fordele ved at være enebarn. Og så har vi skoven lige i baghaven (næsten bogstavligtalt) – Jeg skal nok snart smide nogle lækre billeder op, af vores nye casa 😉 og har lovet at gå live på Instagram snart, hvor jeg også gir en rundvisning. Udover det, så er vi ved at pakke kufferterne og drage ud på nye eventyr lige om lidt, vi tager lige en rejse ud i verden mere… Hvor vi har aftalt, at fokus skal være “naturen, samvær/nærvær, minimalt wifi forbrug 😉 og en helvedes masse oplevelser”… Så vi glææææder os!


 

signatur-blog
Instagram: 
@AmandaSisse
Facebook: 
AmandaSisse (De unge mødre)
SnapChat: Amandhaggg

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HJEMMELAVET FASTELAVNS KOSTUME - HURTIGT, NEMT OG SUPER SMART ;)