VI SØGER PÅ FULD SKRUE :D

LÆKRE & NEMME SNACKS TIL ROLLINGERNE

Når jeg henter William fra SFO’en, er han altid hundesulten, og ofte kan der godt gå nogle timer inden vi skal spise aftensmad. Som regel bliver han tilbudt et knækbrød eller et stykke frugt, men af og til hvis jeg vil forkæle ham lidt ekstra (og hvis jeg har bagt dem 😉 ), kan han også vælge en karamel småkage. Jeg er slet ikke den store bager, men de her er simpelthen så nemme og bage, det tager kun få minutter, og det er ingredienser man ofte har liggende derhjemme. De er også rigtig gode hvis man vil have lidt lækkert i skabet til legeaftaler eller bare til selv at nippe til om aften, når børnene sover 😀

Du skal bruge:

200 g blødt smør (stuetempereret)
1½ dl. sukker
2 spsk. mørk sirup
2 tsk. bagepulver
2 spsk. vanillesukker
6 dl. hvedemel

Hvis dejen mangler lidt fasthed, kan man med fordel komme lidt mere sirup i 🙂 Alle ingredienser skal blot blandes sammen. Derefter deler man dejen i 4 stykker, ruller det ud på bagepladen i, hvordan kan man forklare det. En flad aflang pandekage Helst ikke for bred – der kan være 2 ‘pølser’ på hver bageplade. De skal så bages i 8-12 minutter ved 200 grader. Jeg plejer at give dem 10 minutter, så er de helt perfekte.
Når de kommer ud af ovnen, er det vigtigt man skærer dem i stænger med det samme, inden dejen er kold, de skal derefter køles af på en rist, og bum bum, så har du en god potion lækre snacks. 😀

signatur-blog
Instagram: 
@AmandaSisse
Facebook: 
AmandaSisse (De unge mødre)
SnapChat: Amandhaggg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VI SØGER PÅ FULD SKRUE :D