BEDSTE JULEKALENDER <3

SÅDAN GÅR DET MED WILLIAMS SKOLE…

Nu er William næsten halvvejs igennem 0. klasse, og det har virkelig været noget af en omvæltning for ham. Både det at skulle tilpasse sig et nyt miljø, nye venner og ikke mindst, nye regler 😉

Men noget jeg virkelig altid har været imponeret og opmuntret ham til at fortsætte med, er hans nysgerrighed på ny læring, han suger bare til sig, og er helt ustoppelig, hvis der er noget han vil lære. Og jeg kan nærmest ikke følge med, i alt det han kan. Han er allerede begyndt at læse bøger :O
Jeg har altid vidst, at han var virkelig dygtig til tal, og har en hukommelse, udover det sædvanlige. Han har f.eks. altid kunne fødselsdagene på pædagogerne i hans børnehave og vuggestue, hvor gamle de var mm. Han kan huske telefonnumre, han kun har fået at vide én gang. Han er helt syg med nummerplader (ja weird I know) men han ved hvor i verden, alle nummerplader er fra, det noget han prøver at lære mig. Så jeg havde den indstilling, at så var han måske mindre skarp til dansk og bogstaver.
Men nej, han sluger det lige så råt, og kan allerede stave til utrolig mange ord.

Han sidder tit med en bog mens jeg laver mad, og så kan jeg høre ham inde i stuen, sidde og læse et ord op ad gangen, de svære ord kan godt kikse og så spørger han om hjælp. Men de fleste, dem kan han allerde – jeg er målløs, han er kun i 0 klasse jo :O Forleden kom han hen til mig og sagde; “mor, ved du hvordan man staver til video” mig “Ja, men jeg vil da gerne høre om du ved det :)?” og så kom han uden tøven “V-I-D-E-O” og i mit hoved, er det da også et ret svært ord, selvom jeg har lært ham om stumme bogstaver, og at ting ikke altid helt staves som de lyder. – Han er sgu for cool synes jeg 😀
Så jeg er positiv omkring hans udvikling, og det er min fornemmeste opgave, at udfordre ham, bakke ham op, hjælpe ham og fodre hans nysgerrighed. Og jeg ser meget frem til de kommende år, med skole og senere uddannelse – det bliver et vildt eventyr, med helt sikkert en masse udfordringer og bekymringer (nok mest for mig 😉 ) Men alt i alt, ser jeg en dreng, der virkelig er glad for at gå i skole, og som elsker at lære noget nyt og udfordre sig selv.

20106762_10211231497157954_5147538735906961421_n

signatur-blog
Instagram: 
@AmandaSisse
Facebook: 
AmandaSisse (De unge mødre)
SnapChat: Amandhaggg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BEDSTE JULEKALENDER <3