SÅDAN GÅR DET MED WILLIAMS SKOLE...

HVORNÅR ER DE GAMLE NOK TIL DET?

Det er jo en hel ny verden, at have et skolebarn, både for ham og jeg – no doubt. 😀
Der er kommet en masse nye ord til, der er kommet ønsker om egen mobil telefon, mere selvbestemmelse over hans valg af “outfit of the day”, sætter hår ustandseligt og meget mere 😀

William har en køretur på små 3 kilometer til skole, og han vil bare så gerne selv tage afsted. Jeg er slet ikke i tvivl om, at han sikkert sagtens kunne sættes på en bus selv, eller hoppe på cyklen og afsted – succesfuldt. Men nej, jeg synes han er alt alt alt for lille endnu 😀  Og det er han så også, kan se hans aldersvarende elever også bliver afleveret af mor og/eller far, medmindre de kører med de større søskende. Men det slog mig egentlig bare, hvor er de ‘gamle nok til det?’ oppe i mit hoved kan jeg nemlig ikke selv helt sætte en alder på, når William spørger hvornår han må det? Jeg kommer altid med et vævende svar “jaaaaee, det må vi ta lidt som det kommer hen af vejen skat.” Og jeg tænker at jeg helt sikkert ikke er den eneste, første-gangs-skole-forældre, som har haft den tanke. Man kender jo bedst selv ens eget barn, og kan jo rimelig nemt læse dem, om de ville kunne klare ansvaret.

Man kan sige, heldigvis er næsten alle cykelstier i Albertslund, under jorden. Så han ville kunne cykle afsted, uden at skulle ud hvor der er for mange biler.

Men i mit hoved, som tingene ser ud lige nu, så vil jeg meget meget gerne følge ham, en hel masse år endnu 😀 – Hvad er jeres tanke? Hvornår må eller måtte jeres børn tage alene afsted?
Der er jo selvfølgelig også stor forskel på, om skolen ligger lige rundt om hjørnet eller som med William, der har små 3 kilometers vej 😉 Men har virkelig brug for lidt input 😀
26904510_10212700377399042_3082243986416568310_n

signatur-blog
Instagram: 
@AmandaSisse
Facebook: 
AmandaSisse (De unge mødre)
SnapChat: Amandhaggg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SÅDAN GÅR DET MED WILLIAMS SKOLE...