ÅH MY FUCK*NG SH*T GOD!...

JEG KAN VIST GODT TILLADE MIG, AT GIVE MIG SELV ET SKULDERKLAP NU ;)

Jeg har været verdens mester til, at gå med skyklapper og kun se alt det negative ved mig selv gennem flere år. For selvom jeg virkelig – jeg mener virkelig virkelig har ændret mig meget i de seneste 7 års tid, så har jeg faktisk ikke følt jeg helt selv fulgte med, sådan ren mentalt (okay så begynder det måske at lyde en smule psykotisk, men jeg håber I ved, hvad jeg mener 😉 ). Jeg fik hurtigt min uddannelse efter jeg fødte William, og jeg brugte rigtig meget af min tid på dét, udover William selvfølgelig. Men jeg havde altså også en enorm trang til at arbejde med ‘mig selv’, som der på daværende tidspunkt slet ikke var tid til.

Men som man har kunne læse meget om i tidligere indlæg her på bloggen, så har jeg brugt rigtig meget af min tid på det, efter jeg blev helt færdig med uddannelsen – og jeg fortsætter stadig med det, fordi jeg kan mærke, at det er dér jeg flytter mig mentalt. Det har betydet alt for mit humør, min selvindsigt, mit selvværd – ja, alt det indre harmonerer bare langt bedre. Og nu kan jeg uden tvivl se, at jeg har rykket mig så enormt meget. Jeg har et perfekt job – med en helvedes masse fordele og muligheder i fremtiden, som jeg aldrig turde drømme om, at jeg kunne få.
Endnu bedre end dét, så har jeg en lækker dreng på 6 år, som er så utrolig kvik og omsorgsfuld. Han har dannet en spændende personlighed, som jeg kun glæder mig til at lære endnu bedre at kende. Som en ‘ekstra bonus’ har jeg tabt mig, så jeg nu igen vejer de 45 kg, (som jeg gjorde før jeg fik William)
– Jeg synes aldrig jeg har set bedre ud, hvis jeg selv skal sige det ;b
Vores fremtid ser lys ud, og det er uden tvivl, min fortjeneste. Jeg nåede alle de mål, som jeg satte mig for, dengang William var lille, som jeg skulle nå “inden han skulle starte i skole”. Så nu glæder jeg mig endnu mere, til at indfrie mine næste “5-års mål” <3 The World is full of opportunities 😉

20638237_10211459923588472_6214656214876759095_n

signatur-blogInstagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
SnapChat: Amandhaggg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ÅH MY FUCK*NG SH*T GOD!...