WILLIAMS 1. SKOLEDAG <3

AF MED KATTEN :'(

Åh, det har virkelig også været en super hård tid, oven i Williams fantastisk skolestart. 
For Williams og min fantastiske kat, som vi har haft i næsten 2½ år, måtte vi desværre af med, her i starten af august :'(

Jeg har godt vidst det lidt inden i det seneste halve års tid, at vi burde, men jeg har bare ikke rigtig ville se det i øjnene – før det var ret slemt.

Det skyldes desværre at jeg har udviklet katteallergi. Jeg havde allergi overfor rigtig mange ting som barn – inklusiv flere dyr, men de fleste er jeg vokset fra med alderen. Det var jeg sådan set også med katte allergien, for jeg kunne sagtens være hos flere fra min familie og venner som har katte, uden nogen reaktion. Så derfor tænkte jeg, at William, som altid har elsket dyr – og ønskede sig det højere end noget andet, jo sagtens kunne få en kat, eller vi kunne selvfølgelig 😉 Så da William var 4 fik han hende i ‘ekstra fødselsdagsgave’. Og lige fra første dag, har hun været ‘hans lillesøster’. Han har elsket hende på højde med mig nærmest 😀 Fordi han tit om aften når han skulle sove sagde ‘mor jeg elsker dig højere end jeg elsker Bella, men det må du ikke fortælle hende, så bliver hun ked af det’. – Hun var hans alt, og betyder selvfølgelig stadig meget for ham. <3

Som nævnt, har jeg godt lidt vidst det i et lille halvt års tid. Men fordi jeg ved hvor meget hun betyder for William, så jeg har prøvet at døse det lidt ned med allergipiller, som også virkede en del tid. Men jeg blev til sidst immun overfor medicinen. Så den seneste 1-1½ måneds tid inden hun kom afsted, vågnede jeg hver nat, og kunne ikke få vejret. Jeg lød som en stor forkølelse – konstant. Og jeg havde det elendigt, når jeg var herhjemme.

Så jeg satte mig ned med William, og forberedte ham på den lorte beslutning, som jeg var nødt til at tage. For hvis vi ikke gik af med hende, kunne jeg udvikle kronisk nedsat lunge funktion, og jeg havde det i forvejen så skidt. Så selvom William var fuldstændig utrøstelig, så synes jeg faktisk også at han var meget forstående – meget mere end jeg havde forventet. For han har også set hvor ‘syg jeg er blevet’ på så kort tid.

Jeg ønskede på ingen måde at så elskværdig, livlig og utrolig smuk kat på nogen måde skulle aflives – det var total NO GO beslutning. Jeg kunne lægge hende gratis på facebook, men igen, vi aner ikke hvor vores lille skat havner henne. Hun fortjente det bedste. Så jeg brugte faktisk en del tid på at undersøge forskellige muligheder for hende, og efter en lang snak med Ingers Kattehjem, føltes det bare som det helt rigtige. For uanset hvad, så aner vi ikke hvor hun kommer hen, men dem der henter en kat dér, kan man ‘næsten’ altid være sikker på, gør det fordi de inderligt ønsker sig en kat. Hun var/er en lejlighedskat, og der hvor vi afleverede hende, fortalte de at de var meget populære og derfor fik et hjem i gennemsnittet efter 14 dage. Hun har så mange smukke farver, og fejler intet, er meget social og charmerende, så jeg er slet ikke i tvivl om, at hun hurtigt kommer til et nyt kærligt hjem <3

Men så er der den endnu hårdere periode med William, og vi snakker selvfølgelig stadig om hende dagligt. Han har da også grædt et par gange efterfølgende. Men den værste dag, var helt sikkert da vi skulle ud og aflevere hende. :'(
Han var slet ikke til at få med hjem, han skulle liiige ind og sige farvel en gang til – og en gang til. Og så skulle han lige høre hvor gammel man skulle være, før man kunne arbejde dér, så han kunne være sammen med hende. Åh altså mit hjerte græd med ham <3 Så da vi kom hjem igen, var vi nede ved Hjemis bilen og købe Williams yndlings is, og ned og købe en trøste bamse (Flip a Zoo) som han har ønsket sig. Men intet hjælper selvfølgelig på nuværende tidspunkt, så det var bestemt ingen nem beslutning, men ja, det måtte jo gøres :/

Nu vil han så bare gerne ha en slange i stedet for 😉

 17353127_10210168282578254_3398710995745601037_n
signatur-blog
Instagram: 
@AmandaSisse
Facebook: 
AmandaSisse (De unge mødre)
SnapChat: Amandhaggg

2 kommentarer

 • grazed

  I truly love yoᥙr site.. Gгeat colors & theme.
  Did yοu create this web sitе yourself?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Felix

  Det er jeg ked af at høre

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WILLIAMS 1. SKOLEDAG <3