HVORDAN KAN MAN ALDRIG HA HAFT ET ARBEJDE? - SOM I ALDRIG ...

VORES MANDAG ♥

Her på mandag har jeg besluttet at hive en dag ud af kalenderen – gemme arbejdet til om aften, og tage en hyggedag med min yndlingsdreng. Vi har lavet den aftale, at hvis vejret er fantastisk, så smutter vi i zoologisk have & hvis vejret ikke er med os, så køber vi ind til bage Williams yndlings kage & filmhygge 😀 jeg sætter virkelig stor pris på de dage med ham.

For selvom vi jo sagtens kunne gøre det i weekenderne, så er der bare noget “lækkert” (både for William & jeg) at gøre det på dage hvor man normalt bude være på arbejde – eller SFO 😉 .. og oftest er vores weekender booket langt ud i fremtiden, så det er ikke så tit, at vi kan være spontane eller lave lige det vi allermest har lyst til, nemlig bare at være sammen – kun mor&søn♥

19554163_10211087397115543_1561824147403725349_n

 photo Signatur - Blog_zpsothbxwzu.pngInstagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
SnapChat: Amandhaggg

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVORDAN KAN MAN ALDRIG HA HAFT ET ARBEJDE? - SOM I ALDRIG ...