WILLIAMS SKOLE/SFO START...

VIND ET GAVEKORT PÅ 500,- TIL SHOPPING HER PÅ BLOGGEN <3

Yaaaahu! Jeg er virkelig glad for at jeg har fået muligheden for, at forkæle en af jer skønne læsere med et lækkert gavekort til StreetOfFashion på 500,- og det er da en super fantastisk måde at skyde sommerferien igang på 😉 <3

StreetOfFashion har et flot udvalg af farverige kjoler, smarte jumpsuits/playsuits, bukser, bluser, sko & accessories. Jeg er fuldstændig vild med deres mange blomstret kjoler, og sommeren er også bare den tid på året, hvor jeg virkelig går amok i farvet tøj. – Så hér er virkelig bare det perfekte sted at shoppe 😀

Jeg har selv nogle fine ting i klædeskabet fra StreetOfFashion og faktisk også et par sandaler. <3
Det seneste jeg har bestilt derinde fra -som jeg netop har modtaget (super hurtig dag-til-dag levering) er denne mega, mega, mega lækre laksefarvet jumpsuit – en fuldstændig sikker vinder, uanset om man skal til festival, ud og rejse eller (som mig – juuuubi 😉 ) bare arbejde i sommeren.
Jeg kommer jo uden tvivl til at bo i den hele sommeren 😀 . Og det er så bare én af de lækre ting, som du selv har muligheden for at bestille, ved at deltage i konkurrencen. Find den her <3

For at deltage skal du blot like Street Of Fashion på facebook (her) og deres instagram (her), samt skrive en kommentar i feltet her på bloggen (bare skriv ‘gjort’ eller hvad i nu kan finde på 😉 ) så jeg har mulighed for at se, hvem der deltager når jeg trækker lod om vinderen 🙂 <3. Vinderen bliver fundet lørdag d. 10.06 og vil naturligvis blive kontaktet med det samme 🙂 <3

Rigtig dejlig sommer til alle <3giveaway1giveaway3giveaway2

 photo Signatur - Blog_zpsothbxwzu.pngInstagram: @AmandaSisse
Facebook:
AmandaSisse (De unge mødre)
SnapChat: Amandhaggg

53 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

WILLIAMS SKOLE/SFO START...