ALLE GODE RÅD BLIVER TAGET IMOD MED KYSHÅND - MEEEN...

VI KVINDER SKAL BLIVE BEDRE TIL AT TAGE IMOD KOMPLIMENTER

Jeg er måske den sidste til at skulle snakke her – for hvis det er noget jeg har været dårligt til, og til dels stadig er, så er det at tage imod komplimenter. Men ikke destomindre synes jeg at kvinder generelt er enormt dårligt til at tage imod en (ofte velfortjent) kompliment. Jeg tænker særligt i et parforhold må det være super fustrerende for en mand, hvis hans kvinde bare vifter de rosende ord af sig og tager det forgivet, når han giver sig hen og prøver at bekræfte hende.

Forleden så jeg et program i fjernsynet, – egentlig husker jeg ikke hvad selve programmet handlede om, men jeg lagde mærke til at et par blev filmet, og på et tidspunkt er de inde i en tøjbutik, hvor hun prøver tøj – og han så giver hende komplimenter som ‘hvor ser du dejlig ud i den skat’ og ‘du er så smuk’. Hun svarer kun med himmelvendte øjne og vrissende ord som, ‘ja klart, det skal du jo sige’…

Jeg tror egentlig ikke kun det gælder i parforhold, vi bør helt generelt bare blive bedre til at tage de rosende ord til os – uanset hvem de kommer fra. Jeg er f.eks. rigtig dårlig til at tage imod ros for mit arbejde – selvom jeg ved, at de synes jeg er enormt dygtig og jeg rigtig ofte bliver rost. Men jeg prøver at tage det til mig, så godt jeg kan 🙂

Jeg er også selv rigtig god til at rose og give komplimenter til andre, både min søn, kollegaer, veninder og kærester (når jeg har været i parforhold), for jeg er sikker på at alle mennesker har brug for rosende ord, gerne hver eneste dag, for vi bliver påvirket af vores omgivelser – og om vi vil det eller ej, så påvirker det os, hvad andre tænker om os – og lige præcis derfor er det endnu mere vigtigt, at tage imod det, når nogen giver os ros for noget vi har gjort godt – eller minder os om, hvor super lækre vi ser ud 😉 <3

Og endnu mere vigtigt – selv sprede en masse rosende ord ud i verden ♥
19247943_10211045988160345_6041699175466368856_n

 photo Signatur - Blog_zpsothbxwzu.png

Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)

SnapChat: Amandhaggg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ALLE GODE RÅD BLIVER TAGET IMOD MED KYSHÅND - MEEEN...