EN STOR DAG, FOR EN 'LILLE' MAND <3

MIT FOKUS HAR LIGGET ET ANDET STED..

Nu er jeg mor på 6. år, og når jeg kigger tilbage synes jeg tiden er gået helt ualmindelig hurtigt, – det kan de fleste forældre jo nikke genkendende til. Men dog synes jeg også at der er sket en hel masse på de år.
Jeg har virkelig været igennem en fuldstændig vild udvikling – fra vild oprørs teenager på vej ind i det kriminelle miljø, til en borgerlig “moden kvinde” med uddannelse og succes på karriere fronten og begge ben solidt plantet på jorden – såå’n da 😉 ..

Når jeg kigger tilbage kan jeg slet ikke forholde mig til de holdninger og tankegange jeg havde dengang – da det nu ligger så langt fra den jeg er i dag. Så jeg kan virkelig flove mig, såååååå meget. Og alligevel kan jeg sagtens reflektere og tænke tilbage med en stor forståelse hvorfor jeg var, som jeg var.

Der er kun to områder i mit liv, hvor jeg egentlig ikke har rykket mig, i samme fart – som jeg havde håbet lidt på. Det ene, er mht. vores lejlighed. Siden jeg flyttede ind næsten – har jeg snakket om at flytte ;b .. For jeg har sagtens kunne mærke, at det her ikke var stedet jeg ønskede at bo, mange år frem.
Det er dog ikke blevet til en flytning endnu, da jeg har haft så travlt med at nå andre ting på de 6 år, og samtidig har jeg haft den holdning, at jeg ville flytte et sted hen, hvor jeg kunne se William & jeg bo mange år frem, da jeg ikke ønsker at flytte min søn rundt mere end højst nødvendigt. Og når jeg har været under uddannelse og på SU de første mange år, har det ønske blevet nedprioriteret en hel del 😉

Den anden ting som der heller ikke har været fokuseret helt nok på – har været kærligheden i mit liv, altså at finde manden i mit liv 🙂
Jeg har været på en del dates, og set lidt til et par stykker (både mere og mindre seriøse), men endnu ikke fundet the one. Jeg husker tydeligt de første år jeg havde William – da han var helt lille. Der var jeg slet ikke interesseret i at finde en, jeg havde så travlt med at nyde det lille skønne menneske, som fortjente al min opmærksomhed.

Jeg har heller aldrig været ‘bange for tanken om at være alene’.
For jeg har altid haft den holdning ‘at jeg ikke skulle have en mand fordi jeg havde brug for ham, men fordi jeg havde lyst til ham’. Så jeg har aldrig været i tvivl om at jeg sagtens kunne klare det på egne ben 🙂  Da årene så gik og William blev større, lå al min tid (når jeg ikke brugte den på William) på min uddannelse og mit arbejde. Jeg har fokuseret enormt meget på at få et godt arbejde, og en god uddannelse, faktisk mere end de fleste nok lige tror. På et tidspunkt arbejde jeg 50 timer om ugen, gik i skole ved siden af (så lektier & eksamener på fuld drøn) – og havde William på fuldtid.  Så når jeg endelig så en fyr jeg synes var lidt spændende, så døde det ret hurtigt igen, fordi jeg simpelthen ikke havde tiden til at vedligeholde det. Jeg kan også sagtens forstå at en fyr ikke vil stå stand-by i flere måneder, og derfor har jeg nok heller ikke helt gået ind i det, med åbent hjerte & sind.

Til gengæld har jeg nået de mål som jeg gerne ville inden William blev 10 – nemlig have en super god uddannelse & et godt job, jeg er heldigvis beriget med begge dele. Så må kærligheden komme når den kommer, jeg har slet ikke travlt 🙂 Og mht. flytningen, så går der nok heller ikke mange år før vi har nået dét, da jeg har fundet et rigtig godt sted, hvor William og jeg kan slå rødder og bygge en ny rede <3
19429617_10211055526958809_3610823851793038783_n

 photo Signatur - Blog_zpsothbxwzu.pngInstagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
SnapChat: Amandhaggg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN STOR DAG, FOR EN 'LILLE' MAND <3