VIND ET GAVEKORT PÅ 500,- TIL SHOPPING HER PÅ BLOGGEN <3

JEG FØLER, AT JEG STÅR I ET KÆMPE DILEMMA. MED ET MEGET STORT ANSVAR.

Jeg føler virkelig at jeg bærer på et enormt ansvar, når det kommer til Williams fremtid. Som mor er der min pligt, at sørge for at han får alle gode værdier med i rygsækken, det er min pligt at han tager ansvar, lærer at være selvstændig og får en god skolegang.

Og lige for tiden, så synes jeg faktisk det er enormt svært at vælge hvordan jeg skal handle.

Nu er det en månedstid siden at William startede i skole, og jeg synes virkelig det er hårdt med den reaktion han er kommet med. Han vil bare ikke afsted om morgenen, og jeg kan mærke hvor hårdt det her skift har været for ham. Hans spisevaner har ændret sig, han sover dårligere og han bliver meget hurtigere sur.

Jeg ved godt, at det for mange kan være et stort skift, om som jeg tidligere har beskrevet, så har William heller ikke ligefrem haft oddsene med ham her i begyndelsen (læs mere her).

Det første stykke tid, var jeg sikker på, at det bare lige var en overgangsfase, også fordi det er så stort et skift for ham. Men han har endnu ikke rigtig fundet sin plads, han kommer hjem og fortæller ting, som gør at jeg bliver lidt mere bekymret (hvilket jeg ikke behøver at uddybe, da det ikke handler om at kaste mudder mod nogen). Men jeg er virkelig begyndt at tvivle om jeg har valgt det rette sted for William, og min mavefornemmelse er ikke synderlig god mere. Men inderst inde håber jeg bare så meget på, at jeg tager fejl og at det ender med at blive en succes at komme afsted hver dag. Så jeg står i et kæmpe dilemmaer omkring hvordan jeg skal forholde mig, udover jeg naturligvis lytter utrolig meget til William, snakker med ham og skolen om det der rører sig.

Men det gør bare så utrolig ondt at se ens børn ha det sådan. Selvom det jo ikke betyder at han er blevet fuldstændig indadvendt og ikke har hans fantastiske glade humør tit, for det holder han heldigvis stadig fast i ;) . Og jeg fortæller ham også tit, hvor stolt jeg er over hans måde at tage tingene på, han er en super sej dreng og han skal holde fast på hans gode egenskaber <3 men at se ham så ked af det, så tit, det skærer virkelig ind i sjælen – pleeeeease lad det snart vende til noget positivt ♥

Jesper & jeg sørger også for at være ekstra gode ved ham, og hygge så meget om ham, som vi kan nå de her dage hvor det er lidt svært <3 og inderst inde græder mit moderhjerte af fortvivlelse.

w

 photo Signatur - Blog_zpsothbxwzu.pngInstagram: @AmandaSisse
Facebook:
AmandaSisse (De unge mødre)
SnapChat: Amandhaggg

2 kommentarer

  • Natascha

    Jeg ville nok snakke med faderen om det og måske sætte en tidsramme eller hvad man kan sige 🙂 det helt nyt og nye vaner, men det skal jo ikke gå så voldsomt til ❤️ Håber det bedste for jer!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maja

    Jeg ville personligt lade ham skifte skole, hvis det ikke har forbedret sig inden de første 3 måneder. Det skader ofte et barn mere ikke at være glad i sine omgivelser end et skift. Jeg vil i hvert fald KLART anbefale et skift hvis det ikke bliver bedre. 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

VIND ET GAVEKORT PÅ 500,- TIL SHOPPING HER PÅ BLOGGEN <3