MIT FOKUS HAR LIGGET ET ANDET STED..

HVORDAN KAN MAN ALDRIG HA HAFT ET ARBEJDE? – SOM I ALDRIG …

Alle mennesker er forskellige – og heldigvis for det. Jeg er ret frisindet og prøver så vidt muligt jeg kan, at forstå og sætte mig ind i andre menneskers sted. – og det er ikke meningen at det her indlæg, skal støde nogen. Men der er en ting der undre mig, en del faktisk, og det er når jeg hører voksne mennesker sige at; “de aldrig har haft et arbejde”. Først vil jeg lige understrege, at jeg sagtens kan sætte mig ind i det, når der er tale om folk der er for syge til at arbejde – her mener jeg friske – unge mennesker, som er trådt ind i de voksnes rækker.

Selv er jeg opvokset med at arbejde allerede i en alder af 12 år, og gået med aviser da jeg kunne det, som 15 årig arbejdede jeg i Vero Moda i et par år, og som 17 år hjalp jeg til med åbningerne af 4 7-eleven butikker på Kystbanen. Og jeg siger ikke at alle skal arbejde – konstant, men… Jeg synes da egentlig det er en ‘del af opdragelsen’ at lære ens børn værdien i et arbejde, det at tjene sine egne penge. For selvom det måske ikke var en formue jeg tjente da jeg som 12 årige løb rundt med aviser inden jeg skulle til håndbold træning. Men at have et par tusinde til sig selv hver måned – som man selv havde gjort sig fortjent til. Det handler heller ikke om at man skal stile efter en høj løn, det slet ikke det jeg vil frem til, det er selvfølgelig altid vigtig at finde noget der gør en glad. Men prisen på selvværds-kontoen som man får i den alder, ved at blive belønnet for ens indsats. Den er ubetalelig.

Det giver jo ikke mindst også ens børn, en endnu større chance for at få et arbejde senere hen i livet, når de har et veludfyldt CV – nærmest uanset hvad de har lavet. Og derfor kan jeg godt stille spørgsmålstegn ved det, når jeg hører folk fortælle at de ‘aldrig har haft et arbejde’. Men som jeg tit pointerer, så respekterer jeg også at vi ikke alle er ens, og det er jo måske heller ikke alle forældre der går lige så meget op i at ‘skubbe ens børn igang’ som mine forældre gjorde – og som jeg måske vil gøre.
Men jeg kan i hver fald tale af erfaring når jeg siger, at det helt sikkert er med til at gøre man har lettere ved at skabe en fremtid med uddannelse og bedre jobs, senere i livet<3
19511511_10211077722313679_2043368466891246062_n

 photo Signatur - Blog_zpsothbxwzu.pngInstagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
SnapChat: Amandhaggg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIT FOKUS HAR LIGGET ET ANDET STED..