EN iPhone? I 0. KLASSE?..

EN KÆMPE STEN ER FALDET FRA MIT HJERTE

Nu har Jesper og jeg endelig taget den store beslutning – det har simpelthen trukket for længe nu.
Så William han skifter skole… Jeps, det kan godt være at flere ville mene det er alt for tidligt, og at vi måske ikke har givet det en ‘fair chance’. Men alle der kender os, og alle der kender William, kan se at det er det rigtige vi gør for ham. I første omgang havde Jesper og jeg det sådan, at vi ville give det en chance på 3mdr. (altså omkring skolestart) og så håbe på situationen var blevet bedre for William.

Men det er så tungt og hårdt, at se på den dreng, der hver dag i 1½ mdr. græder når han skal afsted om morgenen, holder fast i radiatoren og dørene (bogstavlig talt), og nærmest er bund ulykkelig hver dag.
Derudover har jeg også drevet mine egne erfaringer (uden at uddybe yderligere). Så for os – og ikke mindst William, føler vi at det er det helt rigtige at gøre. Vi har fundet et sted, som skulle være meget bedre, – hvad vi har hørt. Det er jo også super svært, når man ikke selv kender områderne, for hverken Jesper eller jeg er vokset op her. Så vi har forhørt os meget hos andre vi kender, og derfra taget vores valg. Desuden skulle der også være et par af drengene fra hans børnehave derovre, så uanset hvad har han nogle relationer på forhånd 🙂

Vi begge kunne også godt se en god mening i, at skifte ham nu – så han stadig har en god mulighed for at få nogle flere venner, inden de rigtig starter i skolen efter sommerferien. Så ja – vi har simpelthen taget den store beslutning, at flytte William, allerede om et par uger. Ugen ud går han på den nuværende skole/SFO, og så skal han på en uges ferie med hans morfar, og når han er tilbage derfra, så starter han på den nye skole 🙂 – Det kan faktisk kun gå bedre end det andet sted, selvfølgelig vil der helt sikkert også være en opstartsfase her, som vi skal igennem. Og William er klart indforstået med, at man altså ikke bare kan skifte, hvis tingene lige giver lidt modstand, og at han ikke får lov til at rykke herfra hvis det heller ikke lige går.

Men jeg synes virkelig bare det var blevet for voldsomt det andet sted. Og jeg så bare ingen forbedringer.
Som jeg også nævner tidligere, har der også været andre ting der har gjort at vi har valgt, som vi har valgt. Så i bund og grund, glæder vi os nu bare til fremtiden, og William glæder sig rigtig meget til at komme over på det nye sted, – og med en positiv indstilling, kan tingene sjældent gå skævt 😉
18952779_10210913719333707_2222747195681576596_n photo Signatur - Blog_zpsothbxwzu.png

Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)

SnapChat: Amandhaggg

6 kommentarer

 • Malene

  Nu ved jeg ikke hvor i flytter William hen, men jeg kan stærkt anbefale Herstedøster skole og SFO Bifrost 👏🏼Bedste sted i Albertslund 👏🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amanda Sisse

   Han skal derhen 🙂 Og nøøøøj hvor han glæder sig <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Hej AM
  Hvor skal han gå nu? Jeg har selv en dreng der går i sfo og starter i 0. til august, i Albertslund 😃 Og jeg så faktisk dig og William forleden ude ved Børnefestugen

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amanda Sisse

   Han skal gå på Herstedøster skole 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Carina

   Hej igen,
   Okay 😊 Det virker også til at være en god skole. Hvilken sfo er han startet i ?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Jamen så velkommen til 👏🏼🎉 Min datter går godt nok i 2. klasse og 3. efter ferien, men jeg kan garantere dig at de store passer på alle de nye små 0. klasser og du kommer til at elske Randi og Maria ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN iPhone? I 0. KLASSE?..