JEG FØLER, AT JEG STÅR I ET KÆMPE DILEMMA. MED ET MEGET STORT ANSVAR.

EN iPhone? I 0. KLASSE?..

Siden William er startet i skole, er der sket mange ændringer med ham, naturligvis, han skal lige finde sin plads, der er mange nye mennesker man skal forholde sig til og al det som jeg også tidligere har nævnt (læs mere her). Men udover han er bliver meget hurtigere meget sur, lige for tiden. Så synes jeg også han er begyndt at stille nogle fuldstændig (i mine øjne) urimelige krav. Han mener f.eks. han skal have en iPhone, som i …. nu.. For det er der jo rigtig mange der har på hans skole (her tvivler jeg på han mener i klassen).. Set med mine (tilsynladende gammel-mor) briller, så havde jeg egentlig først forestillet mig at det var noget som han skulle have når han engang blev 10-11 år. Altså han har jo for pokker en iPad i forvejen? Plus han kan hverken skrive eller læse, så hvor meget mening giver det lige?
Jeg har godt nok tidligere (da han var helt lille) foræret ham min gamle iPhone. Fordi hans iPad var alt for stor til de små hænder dér og han elskede at spille.
Så lige dér gav det faktisk meget mere mening – for mig 😀 men nu?!
Eeeeijh, han er i forvejen ikke ligefrem verdens mester til at passe på hans ting (mildt sagt 😉 )

Ja, altså jeg må indrømme at jeg måske har revurderet om jeg skal sætte aldersgrænsen for den telefon lidt ned. Men det er fuldstændig indiskutabelt at han får en telefon – nu, eller
indenfor nærmere fremtid 😉 Men jeg kom så til at tænke endnu mere over, hvad mener andre? Hvornår har I (hvis I/du har) foræret jeres børn en telefon? eller hvornår planlægger I det?

18893435_10210862450132009_3267168120884341236_n

 photo Signatur - Blog_zpsothbxwzu.pngInstagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)

SnapChat: Amandhaggg

8 kommentarer

 • Linda

  Pyha ja den er mega svær. Herhjemme er vores trillinger snart 8, så de har en de deler, da de selv går hjem. Men stod det til dem havde de også selv en hver. Men de passer så dårligt på deres ting, så synes det er mange penge og have ude.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Mine børn har fået en tlf da de gik i 2 klasse ca, da jeg syntes det er et krav at de kan læse og skrive. Det er trods alt det der er den primær grund til at de skal have den.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Vi havde samme forventning som dig altså 10 år. Men så kom skolestrejken og de blev begge 2 udstyret med telefoner dog ikke noget fancy bare så de kunne ringe til farmor når de var på busstationen så hun kunne hente dem. Men kan godt se nu hvor den mindste snart skal i 2. Klasse jamen så har de fleste en smartphone og han har også fået min gamle iPhone 5 tilgrngæld bruger han den ikke særlig meget og er super god til at passe på sine ting i modsætning til de store. Dermed sagt at for mit vedkomne blev alderen rykket noget ned i forhold til hvad jeg egentlig havde tænkt mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sussie

  Altså jeg ville ikke give min søn en iPhone i 0 klasse, jeg har det sådan hvis han hverken kan læse eller skrive er der ingen grund til han skal have en nu. Vi har jo en søn på snart 2 og vi siger her hjemme at han først skal have en telefon når han kan læse og skrive og er noget ældre, for synes de unge bruger meget deres iPad og glemmer og lege istedet for. Bare min mening, jeg giver dig fuldstændig ret 🙏🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Min nevø fik en iPhone 4 i år han er 5 år og begynder i 0 klasse næsten år, han har den til at spille på men unden SMS kort. Min søster siger når han kan læse og skrive, får han SMS kort i mobilen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Altså det samme siger min datter hun skal i 3 efter sommerferien og hun får en telefon der.. 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katcha

  Min datter på 6 år ( snart 7 ) har en iPhone med i skole, så hun kan komme i kontakt med mig eller hendes far hvis hun har en meget skidt dag. Det i samarbejde med lærerne, da hun har været meget igennem på kort tid :/
  Alle fra hendes klasse har også en iPhone, nogle har en hvor de ikke kan ringe eller skrive, men kun spille.. de kan bruge den i sfo’tiden, eller hvis de har legitime. Lærerne er meget OPS på telefonerne, og har nogle regler omkring dem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Min datter fik en da hun var 4 år men det var også fordi hun skulle kører med Børneguide så vi kunne komme i kontakt med hende når hun kørte med toget uden os.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG FØLER, AT JEG STÅR I ET KÆMPE DILEMMA. MED ET MEGET STORT ANSVAR.