WILLIAM PÅ EN UGES FERIE - UDEN MIG

ALLE GODE RÅD BLIVER TAGET IMOD MED KYSHÅND – MEEEN…

Jeg synes normalt, at det er rart af få gode råd – særligt hvis man selv spørger ind til dem, eksempelvis da jeg skrev indlægget om mobiler og børn (se herog når jeg ellers har spurgt til råds med diverse ting 🙂

Men når det lige kommer til min søns og hans skolegang, så har der egentlig kommet en strøm af henvendelser, mest på facebook i beskeder.
Fra folk der har alverdens løsninger til vores/hans starts-vanskeligheder, og jeg må ærligt indrømme, at jeg ikke ligefrem tager dem til mig. Jeg stoler på min egen dømmekraft som mor, når det kommer til mit barn. Råd fra helt fremmede mennesker, som hverken kender min søn eller jeg – synes jeg faktisk er noget af det mest useriøse. Specielt de mennesker der har ment at vi har ‘givet op’ for hurtigt.
For det her er jo ikke en beslutning, som vi har taget fra den ene dag til den anden, det er noget Jesper & jeg har spekuleret over i lang tid, vi har spurgt de mennesker som er tættest på os, hvad de føler kunne være en god løsning. Og jeg kan nok kun tale for mig selv her, men jeg har det også sådan, at jeg kan mærke helt inde i mit hjerte, hvis noget ikke føles rigtigt – og omvendt, hvis noget føles rigtig.
Og alle os forældre, gør jo kun det som vi mener er bedst for vores børn hver især. <3
Så hvad der kan være rigtigt for en andens barn, behøver nødvendigvis ikke at være det rigtige for mit eller andres børn 😉 <3

Men vi ved jo altid hvordan vi skal klarer hinandens problemer – det er jo det nemmeste i verden. “du skal bare gøre sådan & sådan…” 😉
Det her er bestemt ikke ens betydning med, at jeg ikke fremover ønsker gode råd, men… jeg skal nok selv råbe højt når behovet er dér :b og når det kommer til William, så bruger jeg nok nærmere det fantastiske netværk jeg har, som kender ham og mig <3

willes-og-jeg
 photo Signatur - Blog_zpsothbxwzu.pngInstagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
SnapChat: Amandhaggg

1 kommentar

 • Michael Thor

  Hejsa Amandasisse
  Jeg har med stor glæde fulgt dig på din blog og Facebook og læst de fleste af dine kommentar ang din søn
  Jeg synges du gør det rigtig godt for din søn og hvad du og Jesper beslutter sig ang jeres søn er det helt rigtige og gøre for det er helt klart den bedste løsning i tager også for jeres søn
  Jeg vil glæde mig til at følge dig både på Facebook og på din blog
  Rigtig god sommeferie til dig og din søn
  Knus Michael

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WILLIAM PÅ EN UGES FERIE - UDEN MIG