KOMMER VI MED I ET GENSYNSAFSNIT I ÅR ?

SUMMER IS BACK – AND SO AM I <3

Ja jeg behøver vist ikke engang at skrive det, det er så tydeligt. At jeg den seneste måneds tid har gået lidt i ‘forårshi’. Fordi mit liv simpelthen har været fyldt op med så mange andre ting, som jeg simpelthen ikke har kunne lægge fra mig.
Først og fremmest har jeg mit faste arbejde som jeg naturligvis skal passe – hver dag 🙂 Men udover det, så har denne måned, eller faktisk hele det her år, været i konstant udvikling når man ser på vores liv. Der er simpelthen sket så mange ting, så min tid på bloggen – samt min ‘private arbejds mail’ er blevet så meget nedprioritere 😉
Men nu kommer sommeren frem igen, og det samme har jeg tænkt mig at gøre 😀 Og de kommende indlæg vil også uddybe meget mere, om alle de spændende ting, der sker for både William og jeg <3

Jeg savner også at have min faste aftenrytme ved computeren 🙂 Der er bare noget dejlig afslappende ved, at bruge det sidste af dagen, på at få delt mine tanker med jer og det der ellers rører på sig lige nu, så det bliver awesome <3 😀 Jeg har ihvertfald husket at sætte godt med tid af de næste par uger, på at få skrevet en del 😉 <3

18274810_10210615075587800_8393660738558247374_n
 photo Signatur - Blog_zpsothbxwzu.pngInstagram:
@AmandaSisse
Facebook:
AmandaSisse (De unge mødre)
SnapChat: Amandhaggg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KOMMER VI MED I ET GENSYNSAFSNIT I ÅR ?