WILLIAM & HANS KUSINE <3

EN MENTALT HÅRD UGE…

Denne uge har virkelig været hård synes jeg – altså faktisk både fysisk og mentalt, så jeg føler mig bare så træt det meste af tiden. – Som så også er den primære grund til jeg ikke har haft meget tid til bloggen 🙂
Men det der er aller hårdeste er egentlig at William har skulle starte i skole/SFO, og overgangs perioden har midt sagt ikke gået specielt godt (det vil der snart komme et uddybende indlæg omkring) 🙂 . Så han er nærmest ulykkelig hver morgen inden vi skal afsted, og det bruger jeg naturligvis rigtig mange timer på at bekymre mig om (specielt når han er i skolen) Jeg har også selv en del arbejde at se til lige for tiden, både ude på kontoret og mit private (som jeg har prøvet at begrænse til næsten ingenting), plus jeg har en masse andre ting som jeg også skal holde snor i. Så lige nu føler jeg mig lidt som et hamster i et konstant-kørende løbehjul, og der er slet ikke nok timer på et døgn :b
Og ja, jeg ved godt at vi alle har mere og mindre stressede perioder, så jeg har nok ikke så meget at brokke mig over 😀 Men altså, puha, min hjerne har snart brug for et lille break 😉

Heldigvis er sommerferien lige rundt om hjørnet, og så er der udsigt til en langt mere rolig tilværelse for os begge, og på det tidspunkt er William forhåbentlig også faldet meget mere til, så det bliver en ren fornøjelse at skulle afsted . 🙂
– Og så må jeg altså meget snart finde noget tid, hvor den skal stå på super selv-forkælelse i Hammam Spa med massage, ansigtsmasker og hele baduljen 😉 <3 #Keepupthegoodwork!
18527794_10210700415441243_2614361985355459221_n
 photo Signatur - Blog_zpsothbxwzu.pngInstagram: @AmandaSisse
Facebook:
AmandaSisse (De unge mødre)
SnapChat: Amandhaggg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WILLIAM & HANS KUSINE <3