ORDENTLIG SØVN ER BARE SÅ SUPER VIGTIGT FOR KROPPEN & SINDET <3

WILLIAM SKAL SÅ MEGET HAVE SIN EGEN YOUTUBE KANAL :D

Ohhh my Good! Det er simpelthen for sjovt  😀 <3 Igår aftes sad jeg med Williams iPad, fordi jeg skulle rydde lidt op i billederne på den. – Og William tager sindsygt mange selfies og billeder af jamen, alt hvad han ser 😀 hahaha.. og så tager han selvfølgelig også rigtig mange billeder af hans elskede kat Bella 😉

Men da jeg kiggede den igennem igår, så jeg at han også er begyndt at lave film 😀 Årrrh det så hyggeligt! Når han f.eks. har været inde på hans værelse mens jeg har lavet mad, så har han lavet en film, hvor han viser rundt, mens han fortæller om alle mulige “mega seje ting”, samt viser hans “mega seje ting” 😉 Hvor er det vildt han er blevet så stor altså, og der var virkelig virkelig mange film 😀 hahaha.. Jeg har så meget lyst til at lave en youtube kanal til ham, hvor alle hans videoer kan blive lagt ud – for han er simpelthen så underholdende og helt uden filter :’D  …

Han har også altid været helt vild med at lave og sende Snapchats og videoer rundt til familien, fra min telefon (sammen med mig selvfølgelig). Men okay children see children do – som man siger 😉

Jeg kunne simpelthen ikke få lagt de film her ind på bloggen, da de ligger på begge vores iPads :b .. Men jeg har delt én af dem indtil videre på min facebook – så i kan se den her (første video på væggen) 😀 <3 – og så kan I lige få et par selfies med på vejen – lots of love :* <3

 photo 9A450669-B594-497E-8676-889C412ACFF2_zpsvpy7b9rn.png
 photo Signatur - Blog_zpsothbxwzu.png
Instagram: @AmandaSisse
Facebook:
AmandaSisse (De unge mødre)
SnapChat: Amandhaggg

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ORDENTLIG SØVN ER BARE SÅ SUPER VIGTIGT FOR KROPPEN & SINDET <3