WILLIAM SKAL SÅ MEGET HAVE SIN EGEN YOUTUBE KANAL :D

Q&A <3

Igår skrev jeg ud på blandt andet Facebook & Snapchat, at i kunne stille anonyme spørgsmål, til en ny omgang Q&A, nu er det efterhånden ved at være en del tid siden, jeg sidst har lavet et Q&A indlæg, så jeg har valgt de 10 bedste spørgsmål ud, da der også kom mange af de samme spørgsmål  🙂
So here we go :* <3

1) Hvordan var det at blive gravid som 18 årig?
For mig, kom det som et kæmpe chok. Altså jeg indrømmer gerne, at jeg stortudede da jeg lige opdagede, at jeg var gravid, og så ringede jeg til min mor og fik en rigtig lang og god snak (Shes my rock). Jeg stod i den situation, at Jesper & jeg lige var gået fra hinanden, og jeg skulle ret hurtigt tage en beslutning om jeg ville have ham fjernet. Selvfølgelig er både Jesper & jeg idag, fuldstændig lykkelige for beslutningen om, at beholde ham. Mit liv havde bestemt ikke været så godt som det er idag, hvis det ikke var for ham – jeg der dybt taknemmelig for det fantastiske liv jeg har fået 🙂

2) Hvad er fordelene og ulemperne ved at være alene mor?
Mmmh, nu har jeg jo faktisk kun prøvet at være alene mor, og jeg kan da helt sikkert gode savne et par ekstra hænder i hverdagen, der lige kunne hjælpe med at tage over engang imellem 🙂 Jeg bruger også tit lang tid på at tale med mine veninder og familie i mobilen om aften, når William er lagt.
Fordi man bare ofte har brug for at læsse dagen strabadser af på nogle andre, – og også fortælle om alle de fantastiske ting der er sket 😀 , det er nok også én af de ulemper jeg savner i hverdagen ved ikke at være to 🙂

For mig handler det så heller ikke om at være to, bare for at være to. Jeg vil kun have en kæreste, hvis jeg virkelig er forelsket. Og ham har jeg bare ikke mødt endnu 🙂
Men jeg kan også se mange fordele, for jeg elsker jo at det er mig der ligesom styrer hvordan dagen forløber 😉 – no offence, and from the bottom of my heart :b Jeg føler virkelig også at jeg, i de vigtigste år af Williams liv, har kommet rigtig tæt på ham, og lært mit barn at kende så meget, fordi alt min opmærksomhed stortset har været rettet mod ham, end hvis jeg også skulle ha’ brugt krudt på at lære en ny stedfar at kende, samtidig med jeg studerede og havde arbejde.
Selvfølgelig har der været flirts, – nogle mere seriøse end andre 😀  men William er ikke blevet præsenteret for nogen. Så det har klart været den aller største fordel, de år får jeg aldrig med ham igen, og de er så super vigtige 🙂

3) Har du planer i din fremtid om at få flere børn?
Altså, nu og her er jeg rigtig godt tilfreds med “bare” at have et barn og sådan har jeg faktisk altid haft det 🙂 men jeg har også erfaret at livet er så uforudsigeligt, så det er rigtig svært at svare på 🙂 Hvis jeg kan omformulere spørgsmålet til; inden for nærmeste fremtid.. Så er det et klart nej 🙂

4) Forhold eller ej?
Jeg var lidt usikker på hvorvidt jeg skulle svare på, om jeg er i et forhold, eller om jeg ønsker et forhold, så jeg svarer på begge dele – just in case ;b
Nej, jeg er ikke i et forhold (long time no see 😀 haha) – og lige for tiden, er der faktisk heller ikke engang en flirt endnu :b 
Som jeg har nævnt ovenfor, så ønsker jeg ikke bare en kæreste for at ha en kæreste.
Og jeg har ikke ligefrem nemt ved at blive sådan virkelig forelsket, har faktisk kun prøvet det én enkelt gang i mit liv før, så den rette er bare ikke dukket op endnu 🙂

5) Hvordan er det ikke at være med i De unge mødre mere?
Jeg ville klart lyve hvis jeg sagde, at det ikke var lidt underligt ikke at deltage i programmet mere. Det er trods alt de seneste 6 år vi har brugt af vores liv på De unge mødre 🙂 Man får et rigtig tæt forhold til der producerer serien, og det bliver bare en ‘fast rutine’ i éns liv at de kommer forbi – eller sådan følte jeg det ihvertfald 🙂
Tit når der sker noget mega fedt i vores liv, så savner jeg virkelig også at dele det med jer, der får jeg lyst til at ringe op og melde os til igen ;b .. Men så har jeg heldigvis både bloggen og de sociale medier, som jeg kan komme ud med alle de ting på 😀 

6) Går du stadig til coach, og hvad har det gjort for dig?
Ja, men efter jeg er begyndt at arbejde fast igen, så er der slet ikke den samme tid til det mere. Jeg har så heller ikke så meget mere brug for det, som jeg havde da jeg startede – hvilket bare er et fuldstændig tydeligt bevis på, at det var den helt rette beslutning for mig 🙂 .. Jeg har efterhånden gået hos Izabella Rødtnes i 1½ års tid, og jeg har fået så meget mere ro og styr på mit liv. Efter jeg fandt udad at jeg var gravid med William, skubbede jeg jo bare hele min fortid bag mig, fra den ene dag til den anden. Jeg lagde alt mit fokus på mine William, min uddannelse og at arbejde, og jeg havde egentlig ikke bearbejdet det møg jeg havde været igennem, efter William så var blevet 4 år, der blev det bare for meget det hele, og jeg fik for stress symptomer som jeg tog meget alvorligt.
Så hos Izabella, har jeg lært meget om at håndterer min fortid, og bruge den til noget fornuftigt i min fremtid 🙂 Hun er så inspirerende og en uundværlig engel sendt fra himlen i en presset situation :b

7) Hvor gammel er William nu?
Han bliver faktisk 6 år om en måned 😀 den 24. april <3
Så det hedder skolestart efter sommerferien – det er så uforståeligt hvor hurtigt tiden er gået :O 

8) Har du nogle gode råd, til piger der gerne vil være unge mødre?
Naaaeh, ikke andet end at man virkelig skal tænke sig om, inden man kaster sig ud i så stort et ansvar, for det er sørme ikk kun en dans på roser at være mor. Det er benhårdt, og jeg ville virkelig ha ønsket, at jeg havde gjort mine eksamener færdigt inden jeg blev mor, så jeg ikke skulle al det igennem, mens han var helt lille 🙂 
Så – tænk jer meget om & snak med en i stoler rigtig meget på, ens mor, veninde, whatever u like <3 

9) Hvad drømmer du om i fremtiden  med William?
Jamen altså, det vigtigste for mig, er bare at William får en super barndom, med en masse gode værdier og egenskaber som vil komme ham til gode i hans “voksneliv”. Men hvis jeg sådan lige skal nævne én ting, som jeg rigtig gerne vil med William, så er det at rejse en hel masse. Jeg vil virkelig gerne på sådan en ‘lidt-luksus-backpacker-tur’ på Hawaii eller Key West med ham 🙂 

10) Hvordan kan du altid virker så positiv?
Hahahaha… jeg er virkelig heller ikke altid positiv, men jeg bestræber mig virkelig på, at stå op med et kæmpe smil og en masse god energi hver dag. Men det er nok fordi der heller ikke skal så meget til at gøre mig rigtig glad. Når man har prøvet og været igennem en del skidt i sit liv, så tænker jeg at det egentlig giver meget god mening, at man kan finde glæde i selv de mindste ting, som rigtig mange måske bare tager forgivet 🙂 Jeg er f.eks. hver dag, rigtig taknemmelig for, at William & jeg har det så godt, altså med det ment, at vi intet mangler, jeg føler mig så priviligeret ved at have et fantastisk arbejde, William har en fantastisk børnehaven og vi begge har alle de ting vi behøver :). Jeg kan sagtens finde ting, som vi selvfølgelig godt kunne bruge, men det er ikke fordi det er noget vi som sådan står og mangler. – Så er det bare små luksus problemer i mine øjne 😉 Men der er ingen tvivl om, at jeg sagtens kan være både sur og ked af det 
 photo 529DD44D-F6BF-46AA-9B4B-4DF40827320B_zps5sdjxfyg.png photo Signatur - Blog_zpsothbxwzu.pngInstagram: @AmandaSisse
Facebook:
AmandaSisse (De unge mødre)
SnapChat: Amandhaggg

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WILLIAM SKAL SÅ MEGET HAVE SIN EGEN YOUTUBE KANAL :D