ER DET OKAY, AT TA' EN 'VOKSENSNAK' MED ENS BØRN?

ORDENTLIG SØVN ER BARE SÅ SUPER VIGTIGT FOR KROPPEN & SINDET <3

Jeg prøver så vidt muligt, at få 7-8 timer i streg hver nat. Men det kan virkelig være svært at praktisere, når jeg har så mange ting som jeg skal nå i hverdagen. Det så det ender tit med at jeg kun får 4-6 timers søvn. Men jeg ved og kan mærke, hvor super vigtigt det er for min krop og ikke mindst hjerne, at jeg får nok søvn. Ellers fungerer jeg slet ikke optimalt og kan ikke yde mit bedste. Når man har helt små børn, så er det jo fuldstændig umuligt at få nogen sammenhængende timer ;b Så er det godt nok hårdt, at skulle op og afsted på arbejde. Men som mor, har min krop bare vendt sig til, ikke at få helt så mange timer i streg, så 6 timer kan lige gå an, når jeg skal op og på arbejde 🙂 Hvis jeg får mindre, så er jeg total zoombie ;b .. I weekender får jeg altid lov til at sove længe (9-9.30) fordi William selv er en dreng, med et stort sove hjerte, så det er altid mig der skal hive ham op, – specielt i hverdagene 😉

Men det er lige så vigtig, at kroppen ikke får for meget søvn, for så bliver man også helt sløv og doven, vi kender jo godt selv de der dage, hvor man lige tager en morfar, men man føler sig satme endnu mere træt når man vågner – virkelig irriterende 😀 . Jeg læste faktisk for nylig, at det er lige så usundt at få for meget søvn, som det er at få for lidt. Så det er med at finde en rigtig god rytme hvor kroppen får nogle gode lange timer, til at slappe af og lade batterierne op, så man er frisk & frejdig om morgenen 😉

Noget at det bedste man også kan gøre, for at sikre sig en rigtig god nattesøvn. Er at investere i en ordentlig seng, med en god madras, det betyder så meget at kroppen bliver støttet på den helt rigtige måde når vi sover. Vi bruger ligesom ca. 1/3 af vores liv i den, så er det ikke dét værd at købe noget godt helt fra starten 🙂 De fleste af os, har vist også prøvet at vågne op på en sofa, hvor man er fuldstændig smadret i ryggen når man vågner ;b … Bare for at pointere hvor vigtigt det er 🙂 Hos bedrenætter.dk kan man finde et kæmpe udvalg, af en masse lækre senge og tilbehør til senge, i høj kvalitet – alt lige fra elevationsseng til enkeltseng til sovesofaer, og meget mere.
Du kan også chatte online med en af deres medarbejdere, så du kan få lige den seng der opfylder dine behov og som passer aller bedst til dig 🙂
 photo D7312197-1321-4F7E-B4D8-BF1BEA1E0B92_zps3p8qr52t.png
For mig er det vigtigste selvfølgelig, at William altid får en god søvn, og har faste sove tider. Udover i weekenderne, der får han lov til at sove til han vågner, og bliver også lidt længere oppe 🙂
Men for pokker, han er jo også det vigtigste i mit liv, så selvfølgelig skal han have alt det bedste på alle punkter :* <3 Ej ej, forresten, jeg skulle også fortælle jer, om en super nice side på nettet, hvor man kan købe alle de bedste økologiske børnetøjsmærker, ét sted <3 Hos mollyogmy.dk kan man få alle de kendte mærker som JOHA, Pom Pom, En Fant, Petit Beateau – ja u name it :* Hop ind forbi & ta’ et kig <3
 photo E6AFC639-FBBE-462C-B42D-3E3E65747AFB_zpspbqg4svr.png
 photo Signatur - Blog_zpsothbxwzu.pngInstagram: @AmandaSisse
Facebook:
AmandaSisse (De unge mødre)
SnapChat: Amandhaggg
 photo CE4500C9-7D43-40AE-9B44-FF28687BF4FB_zpsm0ixi1n3.png

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ER DET OKAY, AT TA' EN 'VOKSENSNAK' MED ENS BØRN?