Q&A <3

MIN MOR HAR BOET HOS OS, SIDEN TORSDAG…

Det har faktisk været enormt hyggeligt, at have min mor boende hos William & jeg, de seneste par dage. For min mor har de sidste rigtig mange år, arbejdet benhårdt & rigtig meget, så det er ikke altid er lige er så meget tid, til at vi kan ses 🙂 Men fra torsdag-søndag, skulle min mor på noget uddannelse, og derfor passede det bare rigtig godt med tiderne, transporten og alt andet – at hun lige overnattede hos William & jeg, i stedet for, at tage hele den lange vej hjem til hende selv hver aften 🙂
Selvom det ikke er meget vi har set til hende, da hun jo er på uddannelse fra tidlig morgen – til sen aften. Så har det virkelig været en sand fornøjelse at hun har været her så længe 🙂 <3
– & så er det jo heller ikke helt skidt, at hun har taget opvasken hver aften & hjulpet til med vasketøjet 😉 😀 hahaha <3

William har så meget nydt, at have mormor om morgenen i de her dage, og så har hende og jeg fået en masse lange mor&datter snakke 🙂 Jeg er heldigvis – og meget taknemmelig for, meget tæt med min mor, jeg har altid kunne fortælle hende alt hvad der rør’ sig i mit liv, på både godt & ondt, hun er virkelig min klippe & den aller bedste mor, en datter kunne ønske sig.
Jeg er så lykkelig for, at det var lige netop hende, der valgte at føde mig 😉 <3 photo 6234A0CB-AABD-40E2-AFBD-5C43B6BE7D45_zpsmgs0oxsj.png photo Signatur - Blog_zpsothbxwzu.pngInstagram: @AmandaSisse
Facebook:
AmandaSisse (De unge mødre)
SnapChat: Amandhaggg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Q&A <3