"RIGTIG VOKSEN"

ER DET OKAY, AT TA’ EN ‘VOKSENSNAK’ MED ENS BØRN?

Jeg har i hvert fald erfaret, at det enkelte gange kan være en nødvendighed – efter min egen vurdering. Generelt går jeg selvfølgelig ind for, at børn skal have lov til at være børn, og ikke bekymre sig om voksne-problemer, men jeg går også utrolig meget ind for, at opdrage min søn med åbenhed og ærlighed, vi skal kunne fortælle hinanden alt. (med måde selvfølgelig) Alle situationer er selvfølgelig forskellige, og det er heldigvis også kun sket meget få gange, at jeg har følt det nødvendigt, at tage en ret ‘alvorlig’ snak med William, for at han bedre kunne forstå hvad der skete. – og aller vigtigst, at han ikke skulle bebrejde sig selv noget. Da William var lille, 2½ år ca. døde en af mine bedste veninder, og jeg var sønder knust, som i fuldstændig ødelagt. Dengang fortalte jeg ham det ikke, da jeg følte han var for lille til at forstå det. Men senere hen, når jeg er blevet berørt af det på andre tidspunkter, der har jeg forklaret ham, hvad der helt nøjagtigt skete dengang, og hvorfor jeg var ked af det, eller hvorfor jeg hvert år, på ca. samme tidspunkt, kan virke lidt nedtrykt.

Der kom også et tidspunkt i vores liv, for et års tid siden, hvor jeg blev ramt af stress. Heldigvis tog jeg det ret alvorligt for starten, så jeg fik det ‘stoppet’ relativt hurtigt. Men det var enormt vigtigt for mig dengang, at fortælle William hvad der skete, og hvordan jeg havde det, – og at det på ingen måde havde noget med ham at gøre, men at jeg lige for en periode, ikke havde det samme overskud, fordi jeg simpelthen havde knoklet alt for meget. Han er utrolig empatisk, hvilket jeg også tror skyldes, at vi altid har kunne snakke så ærligt om tingene. Så han tog det rigtig pænt, at han var lidt oftere hos farmor & farfar eller hos hans far. For så vidste han, at når han kom hjem, så var jeg der også 120% for ham 🙂

Jeg har også tit hørt fra andre, at de synes at William er rigtig god, til at udtrykke hvordan han har det, og hvorfor han har det sådan, det er en rigtig vigtig egenskab at besidde, og jeg er så stolt over, at han selv udviser meget empati overfor mig & andre, selvom hans opgave er at være barn og nyde livet med en masse leg og dans, blive fyldt med kærlighed, kys, kram og stadig få sat kærlige grænser og udvikle hans fulde potentiale 🙂 <3
 photo 878BC3FE-F9EC-4AF7-B9A7-C8548B674061_zpsgk4qrqvf.png
 photo Signatur - Blog_zpsothbxwzu.pngInstagram: @AmandaSisse
Facebook:
AmandaSisse (De unge mødre)
SnapChat: Amandhaggg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"RIGTIG VOKSEN"