VORES NYTÅRSAFTEN <3

SÅDAN VIL JEG HUSKE 2016 <3

Efter jeg er blevet mor, synes jeg simpelthen bare hvert år, flyver afsted. Tid er bare en helt anden størrelse ;b … Derfor er det nok også ekstra vigtigt for mig, at huske på alle de dejlige ting, som vi har oplevet i årets løb, og endnu bedre – glæde os til de skønne oplevelser vi skal have i 2017 😀 <3

Jeg har måtte dele indlægget op, da der simpelthen har været så mange ting at snakke om 😉 så hvert indlæg, vil indeholde 10 punkter, – og der kommer en part 2 på fredag, samme tid-samme sted 😉 haha<3
Men de ting jeg vil huske i 2016 er blandt andet:

1) Startede året med en omgang stress… Det var så en af de knap så hyggelige oplevelser, men alligevel var det utrolig lærerigt for mig, og har gjort, at jeg er blevet ekstremt god, til at lytte til min krop og dens signaler.. Det var heldigvis kun en lille tur, da jeg fra starten tog det meget alvorligt, og fik rigtig god hjælp til at håndtere det 🙂 <3

2) De unge mødre, sæson 22… Som også var den sidste sæson vi deltog i, inden jeg valgte at trække mig, efter 6 års deltagelse i serien. 🙂 En beslutning jeg bestemt ikke har fortrudt, men en beslutning, som William stadig ikke er helt enig i 😉 hahaha <3

3) Tid til mere spiritualitet… Jeg har i 2016 brugt rigtig meget tid, på at udforske den spirituelle verden, meget mere. Jeg har fået en helt masse forskellige former for behandlinger, og har kunne mærke en enorm effekt. <3

4) Nr. 2 som Årets Påskebabe… Man er jo altid meget beæret, når man bare bliver nomineret til en pris, – eller, sådan er jeg ihvertfald, men jeg blev da endnu mere vild & begejstret da jeg endte på 2. pladsen <3

5) Ny uddannelse… Som nævnt i punkt 3, har jeg brugt meget mere tid på det spirituelle, hvilket også inkluderet, at jeg valgte, Izabella Rødtnes’ uddannelse som Holistisk body release practioner. <3

6) C9, F1 & F2… Det er faktisk en af de bedste ting jeg har gjort for mig selv i 2016, udover den spirituelle del. Jeg tabte mig, og fik en super lækker mave tilbage. <3 Jeg ændret mine kostvaner og drak meget mere vand <3

7) Premiere på Cougar the musical i Bellevue Teateret… Sammen med min søster, var jeg også i teateret og se denne fantastiske  musical, og hold nu op hvor vi skreg af grin :), en rigtig dejlig oplevelse, som ryger lige i gemmeren 🙂

8) Påskeæggejagten i Frederiksberg Have… Med William i hånden, var vi i påsken 2016, ude i kulden, i Frederiksberg have, en hel formiddag og det meste af eftermiddagen, for at deltage i den årlige skattejagt, og fordi vi var klædt på til det, så havde vi en rigtig hyggelig dag, det er helt sikkert noget vi kommer med til igen i 2017 😉 <3

9) Nyt navn… Så var det jo også året hvor jeg skiftede navn til Amandha 😉 <3

10) Premiere på Hair Spray.. I Tivolis smukke omgivelser, var der pyntet op til et brag af en fest, da vi trådte ind på den røde løber, og skulle til premieren på Hair Spray, det var også en rigtig skøn aften, som jeg sjældent vil glemme, – og i øvrigt en super forestilling også 🙂 <3
 photo 421555C2-0C0C-4A5C-BF24-B812F5192396_zpsscxsn8ro.jpg photo 437273DC-0BE7-418D-A73A-94EE1096D402_zpscxbu0rny.jpg photo 07D6DB55-A912-4CAE-AB3F-0812735D676A_zpsl7s6ejdd.jpg photo 1BF359BA-6906-40E0-8B87-5BE77FBDA55C_zpseteenfcz.jpg

 photo Signatur - Blog_zpsothbxwzu.pngInstagram: @AmandaSisse
Facebook:
AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

VORES NYTÅRSAFTEN <3