LAD DINE BØRN RINGE & TALE MED JULEMANDEN - HELT GRATIS :D <3

VORES JULEAFTEN I ÅR <3

Det der med at være skilsmissebarn, er altså bare ikke en fordel, når vi rammer de faste traditionelle dage. For man vil (hvis man helt selv kunne vælge) bare gerne have alle samlet på én gang, og helst familier fra alle sider 😀 <3 Men selvom vi i vores store familie, ikke har nogle interne stridigheder, og alle sammen kan sammen, så har vi slet ikke den plads til at alle kan være samlet på én gang :b .. Desuden, har de andre jo også familier fra andre sider, som de også gerne ville fejre julen med. Så William og jeg, prøver at være lidt fleksible og på retfærdigvis at dele dagene op mellem familien 🙂
Så i år, er det min mors tur, til at nyde vores selskab 🙂 . Det skal helt sikkert nok blive hyggeligt!
William tager allerede afsted på juleferie hos mormor d. 22, men jeg skal på arbejde d. 23 og kommer derfor først afsted d. 24 <3 Til gengæld, får jeg en hel uges juleferie med min lille lækre diamant, hvor vi også skal rundt til familie, men vi skal godt nok også slappe af, og ligge på langs 😉 <3

Her er lige et skønt julebillede, af William & hans kusine Nathali, fra sidste gang, vi holde jul hos min mor 🙂 <3
 photo D30C790E-20D8-4FE4-A6E2-70BAB35C2E24_zpsddu5z9nl.jpg photo Signatur - Blog_zpsothbxwzu.pngInstagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

3 kommentarer

  • Maria

    Hej. Kom til at. Falde over et gammelt indlæg med din hjemmelavet ansigtsmaske med honning og kanel. Døjer så meget med uren hud efter to prinsesser kom til verden. Men mit spørgsmål er så om man kan bruge den hver dag eller hvordan.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amalie

    Glædelig jul <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LAD DINE BØRN RINGE & TALE MED JULEMANDEN - HELT GRATIS :D <3