HOLD NU KÆFT - ENDELIG ENDELIG ENDELIG!!!!

JEG VAR HELT BANGE FOR AT, JEG SKULLE DØ FRA WILLIAM I MANDAGS :(

Det lyder nok en smule overdrevet, men det gør det faktisk ikke mindre sandt. I mandags havde jeg det så skidt, som jeg aldrig har prøvet før. Jeg besvimede, mine ben rystede under mig, ja hele min krop rystede ustyrligt i flere timer. Jeg havde en enorm kvalme og min hovedpine var værre end nogen migræne jeg nogensinde har prøvet.. Så slemt at hvis det ikke gik væk om aften, bad jeg min søster ringe 112.. Jeg var virkelig bange, for alting sortnede for mig flere gange, og jeg kunne absolut kun lægge ned..

Det hele startede faktisk (desværre), da vi var til julefrokost hos Williams farmor & farfar, der blev jeg enormt svimmel. Og jeg er en ret beskeden type, så jeg skal virkelig have det slemt, før jeg “taler højt om det”. Efter jeg havde siddet lidt med det selv, og kunne mærke det kun blev værre, tænkte jeg at, det nok var bedst lige, at prikke Williams søde farmor på skulderen og fortælle hvordan jeg havde det. Hold nu op, hvor havde jeg det dårligt med, at det lige skulle være den dag :/ men det er man jo desværre ikke selv herre over. Hjælpsom og forstående som hun altid er, tilbød hun mig alt, for at jeg kunne få det bedre. Og det endte så med, at vi blev enige om, at det nok var bedst, at jeg blev kørt hjem til min søster, som kunne se lidt til mig, så jeg ihvertfald ikke lå alene. Samtidig var Jesper i fuld spring for at ta’ William med hjem, med det samme, så jeg ikke skulle tænke på ham. Men William havde en sove aftale med hans kusine, så ham var der lidt styr på :b .. under 20 minutter efter jeg var hos min søster, dejsede jeg om og besvimede. Jeg husker virkelig INTET! Og vågnede først nogle timer efter, hvor der var blevet ringet til akut telefonen – dog uden nogen som helst hjælp! Og derfor var jeg klar til at der skulle ringes 112, hvis jeg “var væk” igen…

Kl 21-22 om aften fik jeg det bedre og bedre, jeg fik spist en helvedes masse frugt, for jeg havde så meget lyst til noget friskt & sødt. Hvilket hjalp helt utroligt.. Men jeg var virkelig virkelig bange for mit heldbred og mit liv faktisk.. Jeg havde aldrig prøvet noget så voldsomt, jeg havde ingen kontrol over min krop, og jeg følte mig virkelig så svag da jeg lå dér.

Dommen lød så ledes; underernæret og undervægtig, jeg vejede jo stadig kun 42 kilo, og havde endnu ikke taget på. Så nu skal jeg fyldes med en masse god og sund mad hver eneste dag. 🙂
Lige siden i mandags, har jeg hver dag drukket 1-2 liter hjemmepresset juice (ingefær, æbler, gulerødder og appelsiner). Samt spist min. 3 gange om dagen, store måltider med masser af frugt og grønt, så min krop ikke går kold. Og jeg har ikke sparet på kalorierne, selvom det er kommet på den ‘sunde måde’ og ikke igennem slik og søde sager, for det giver mig bare hurtig dårlig energi, og sætter sig ikke rigtig fast på mig. Derfor er det vigtigt for min krop at få en masse sundt fedt, fra nødder, bananer og kød. Så har jeg også fået en masse kosttilskud, i form af jern, vegetabilske piller & D-vitaminer. og så drikker jeg mindst 3 liter vand om dagen nu. Jeg kan slet ikke holde sammen, hvis jeg ikke følger den plan helt til mindste detalje, og så er det bare med at få nogle kilo tilbage på kroppen 😉 …

Det jeg faktisk er aller mest stolt over, og har glædet mig lidt til at ku ‘råbe højt’ 😉 (Ville lige se et par dage an, før jeg begyndte at prale 😀 ) .. Men jeg har ikke rørt en eneste energi drik siden søndag eller en cigaret siden mandag (hvor jeg kun røg 1, om formiddagen). For min krop kan det slet ikke mere. Jeg får virkelig kvalme bare ved tanken, så det har været befriende let, at stoppe med begge dele. 🙂 Jeg har altid nyt mine smøgere, og har aldrig sådan, rigtig rigtig, haft lysten til at stoppe, men denne gang. Der har jeg overhovedet ikke lysten til at ryge, og jeg vil mind-fucke min hjerne så meget jeg kan, så den bliver ved, med at tænke sådan 😉 .. <3

Så jeg er i meget stor bedring nu, og har det rigtig godt igen. Jeg kan mærke at jeg hver dag, får en masse gode energier, igennem min mad og det jeg drikker. Jeg sørger for at få rigeligt med vitaminer og en masse mad, hver dag, så min krop ikke pludselig får sådan en tur igen 🙁 Puha, jeg ville ikke ønske det, for min værste fjende. <3 – Men som man siger, der er ikke noget der er så skidt, at det ikke er godt for noget andet 😉 og det har jo i den grad fået mig til, at revurdere mine dårlige vaner, og smide dem af helvedes til 😉 <3
 photo 501AA6DA-412F-4E4F-92FC-FBE847A96C14_zpsf0n80csv.jpg

 photo Signatur - Blog_zpsothbxwzu.pngInstagram: @AmandaSisse
Facebook:
AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

1 kommentar

  • Anna

    Pas godt på dig selv – undervægt og underernæring er ikke noget at spøge med!
    Godt nytår til dig og din skønne William (Jeg savner han i De unge mødre)
    Kram

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HOLD NU KÆFT - ENDELIG ENDELIG ENDELIG!!!!