2. JULEDAG HYGGE <3

HOLD NU KÆFT – ENDELIG ENDELIG ENDELIG!!!!

Som flere af de fastelæsere nok har bemærket, så har jeg kæmpe lidt med, at komme tilbage til den vægt – eller nok mere den krop, som jeg havde, før jeg fødte William. Nu kan jeg faktisk prale med, at jeg er blevet meget tyndere, end før jeg fik William. <3 Og selvom jeg bestemt ikke skal tabe mig mere nu, så er der en del på kroppen, som jeg virkelig er blevet lykkelig for – mine lår <3

Jeg har aldrig været specielt glad for mine lår, selvom jeg har været slank, har jeg altid set mine lår, som to kæmpe-mutant-skinker (typisk os kvinder, at overdramatisere alt 😉 ), men nu, er de bare to små fine lår basser <3 Det er så dejligt, at have følelsen af, at man kunne gå nøgen hele tiden, fordi man er blevet så glad for resultatet <3 Jeg har også haft meget bedre erfaringer med mænd indenfor det seneste halve år (der hvor jeg havde fået min krop igen), og jeg er ikke i tvivl om, at det har spillet en rolle, at jeg føler mig langt bedre tilpas nu, som jeg ser ud <3 No doubt! 🙂 Til gengæld, har jeg så fået ret så svært, ved at tage på igen, så nu kan jeg virkelig kende min krop 😀 … photo D4A777EB-E0B8-4351-9A85-8769D53FB8A2_zpsfrprftsk.jpg
 photo Signatur - Blog_zpsothbxwzu.pngInstagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2. JULEDAG HYGGE <3