VORES JULEAFTEN I ÅR <3

2. JULEDAG HYGGE <3

Julen er familiens tid, jeg synes, at det er den tid på året, hvor man virkelig bruger tiden, med dem man holder af <3 Derfor er vores juleferie også udelukkende reserveret til familien og de nærmeste venner<3
Vores jule aften skal bruges således (se her) og 2. juledag, skal vi bruge i selskab med Williams fars familie. Vi er nemlig blevet inviteret til julefrokost, hos Williams farmor & farfar, med hele den del af familien 🙂 Og selvom jeg ikke længere (rent teknisk set) er en del af den familie, så er det ualmindelig dejligt, at føle sig mindst lige så velkommen <3 Jeg har aldrig haft et dårligt forhold til Jespers forældre, eller hans familie, men jeg er helt klart blevet rigtig meget tættere med hans forældre, efter William kom til verden, naturligvis <3 Jeg værdsætter så meget, at de bare har taget ham ind (og mig for den sags skyld) med åbne arme og store smil, uanset hvordan Jespers & mit forhold har været gennem årene :)<3

For som med deres andre børnebørn (Williams fætre) , så er William jo også deres lille øjesten og det mærker man tydeligt. <3 William elsker også at være sammen med dem, og han glæder sig så meget til vi skal der hjem og julehygge ! 🙂
Så vi fejre julen, alle dagene med al det familie vi kan komme i nærheden af 😉 <3
 photo A49013EC-F5F9-48C7-B0E5-2FA635A0A9C7_zps6g8blltt.jpg photo Signatur - Blog_zpsothbxwzu.pngInstagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VORES JULEAFTEN I ÅR <3