4 INGREDIENSER & BRÆNDTE MANDLER PÅ KUN 5 MINUTTER!<3

WILLIAMS OPERATION I FREDAGS…

Jeg har fået rigtig mange spørgsmål omkring Williams operation i fredags, og jeg havde jo egentlig heller ikke fået skrevet noget tidligere om, at William skulle opereres, så jeg kan egentlig sagtens forstå hvorfor, så her kommer lige forklaringen 😉

I sommers, da William var så uheldig & alt for vild (igen) at brække armen. (se her)
Var han under en operation, der gjorde at han skulle have to pinde sat ind i armen, så man var sikker på knoglerne groede ordentlig sammen. Efter et halvt år, skulle de så opereres ud, og det var derfor, at William i fredags igen, var under kniven 😉 .. Denne gang havde han ikke lavet nogen ulykker 😀

Nu render han rundt med en forbinding, hvor der nedenunder er to store plastre oven på de steder, hvor han er blevet “lappet sammen”. Han var selvfølgelig ikke meget for at skulle afsted mod hospitalet den morgen, men nu har han også bare prøvet, at være i narkose så mange gange, at udmærket ved hvad der skal ske, fra han kommer til vi går. Og her er hans samling af Thea/Theo bamser (nederste billede), som børnene får på hospitalet, når de har været igennem en operation … 5 bamser på 5 år :O
Så håber vi at 2017 bliver helt uden nogen operationer 😉
 photo 2A9B12B5-F8C1-4F8E-AD8F-24F68A7EF8F2_zpsplufvdji.jpg

 photo Signatur - Blog_zpsothbxwzu.pngInstagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

4 INGREDIENSER & BRÆNDTE MANDLER PÅ KUN 5 MINUTTER!<3