LUKSUS WEEKEND <3

WILLIAM SAVNER DET…

Selvom jeg har været rigtig glad for, at deltage i De unge mødre, så har jeg endnu ikke fortrudt beslutningen om, at stoppe 🙂 Nu er det jo også kun den første sæson i rigtig mange år, vi ikke er med i, så for mig er der ikke gået så lang tid. Men det er noget helt andet for William – han savner det allerede 😉

Nu er det jo efterhånden ved, at være en del tid siden, at vi lavede den sidste optagelse til De unge mødre, og det er som om, at det først nu, er gået op for William, at vi faktisk ikke er med mere. :b
Han har det seneste stykke tid, spurgt hvornår vi skal filme igen, hvor jeg så svarer “jamen skat, vi er jo ikke med i serien mere”.. og så kommer den “jamen så aldrig mere?” Så jeg kan godt både se og høre på ham, at han faktisk savner det, en del. :b Da han så reklamen på Kanal 4, for den nye sæson, så kunne han heller ikke helt forstå at han ikke var med i den “Er det ik for dårligt mor??!!” 😀 ….
Han er sgu så skøn. Det er jo også klart, at det betyder noget for ham, når de egentlig har været der, ja, siden han lå inde i min mave :b Så ja, han skal nok lige vende sig til det 😉 Men jeg ka også huske hvor, sjov han var, når vi skulle filme. Altså, der er jo nogle små pauser i optagelserne, hvor vi ikke filmer, men bare lige sidder og snakker (tilrettelæggeren, kameramanden & jeg), det havde William sjældent tålmodighed til og kunne sagtens fyre en kommentar af som “Hallo, hvornår skal vi filme!?” hahaha 😀

 photo 498D1462-7E6B-48CB-B643-14FEB679F9F6_zpsapqqxomg.jpg-Billlede af Kanal 4/Janus Nielsen  photo Signatur - Blog_zpsothbxwzu.pngInstagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LUKSUS WEEKEND <3