AT DATE EN MED BØRN.

OMG, HVOR BLEV DEN AF?!

Det er simpelthen utroligt, at lige fra den dag man er bliver mor, så løber tiden virkelig afsted… Jeg kan simpelthen ikke forstå hvor stor William allerede er blevet. Nu har jeg lige sku skrive ham op til skole og SFO så han kan starte til sommer :O .. Det er jo helt vildt, om 5 måneder bliver William 6 år.. No shit, jeg føler det er, måske, 2 – 2½ år siden jeg fødte ham :b Men der er jo alligevel sket helt utrolig mange ting på den tid. – ikke kun med William, også når jeg kigger på mig selv faktisk, selvom jeg på ingen måde føler mig ældre :b, men jeg har jo både fået gennemført en uddannelse, haft en masse forskelligt og meget spændende arbejde, mit udseende har ændret sig helt vildt og til det meget bedre (synes jeg selv 😉 ). Min personlighed har jo egentlig også ændret sig på de snart 6 år, specielt fordi (og takket være) jeg har været rigtig mange og super effektive forløb igennem med min personlige coach, og også taget en uddannelse mere som Holistisk body release practioner hos hende. Så set i det store perspektiv, så kan jeg godt se, at der er gået en del tid 😉 Men der har bare været så meget run på, så tiden er bare fuldstændig løbet fra en. Den dag William flytter hjemmefra, føler jeg sikkert stadig, at jeg næsten lige har fået ham 😀 … <3 Men det er så dejligt, at se ham vokse, og jeg glæder mig så sindsygt meget til, at han skal starte i skole og vi skal hjem og lave lektier sammen, jeg glæder mig til at lære ham alt hvad jeg selv ved <3 Mit lille guld 🙂

 photo 110CD43E-26CB-4026-9F8D-1FEEA1562AD8_zpst45j3mei.jpg

 photo Signatur - Blog_zpsothbxwzu.pngInstagram: @AmandaSisse
Facebook:
AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AT DATE EN MED BØRN.