JEG HAR MØDT EN <3

KONKURRENCE TID, FOR ALLE DE JULEGLADE BØRN <3 – & VOKSNE ;)

Selvom vi lige nu, er ved at gå en meget mørk tid i måde, så synes jeg faktisk også, det er den aller hyggeligste tider på året, for lige om lidt, er det juuuuuuul 😀 og jeg elsker, elsker, elsker virkelig julen, jeg kan næsten ikke få nok af det <3 Igen igår, skal William (traditionens tro 😉 ) også overraskes med julemandens flaskepost, som er de personlige breve man kan bestille hos julemandens værksted <3
De har været utrolig populære hvert år herhjemme, og jeg kender efterhånden flere og flere der bestiller dem, år efter år 😀 <3 
 Som noget nyt i år, kan du også bestille et byg-selv 3D julemands hus :D, vi har ikke fået vores samlet endnu, fordi William og jeg først vil farvelægge det, men det ser super fint og meget kreativt ud, jeg er simpelthen så vild med de ting man kan få der 😀 <3

Men men men, som noget ekstra-bonus fedt i år, er der en heldig vinder af en færdiglavet pakkekalender 😀 Waaaow, hvem ku ikke lige bruge sådan én 😀 ? Smut ind forbi deres facebook side, & skynd dig at deltage, hvis du vil være med i den konkurrence, for vinderen bliver allerede fundet på mandag 😀 <3

Er du ligesom mig, én der slet ikke ka få nok af kreativitet? kan du finde timevis af underholdning, både hos julemands værksted og hos foliehuset <3 :*
 photo 26199C69-834F-4DA3-BF51-1226DC15C6EE_zpsncgorx2o.jpg

 photo Signatur - Blog_zpsothbxwzu.pngInstagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG HAR MØDT EN <3