OMG, HVOR BLEV DEN AF?!

KOMMER VI NOGENSINDE TILBAGE I DE UNGE MØDRE?!…

Der er rigtig, rigtig mange der har skrevet, specielt inde på snapchat, og spurgt til, om vi kommer med igen, i nogle af de kommende sæsoner, eller om vi aldrig nogensinde skal tilbage på skærmen.
Og altså, det synes jeg er super svært, at svare på, for jeg aner ikk, hvordan jeg min holdning er til dét, om bare et halvt år :b .. Men indtil videre, så nej, så er det ikke planen 🙂 Jeg vil aldrig afvise, at vi måske vender tilbage, men foreløbig er der ihvertfald ikke filmet noget nyt, selvom der er sket SÅ sindsygt meget, siden i så os sidst 😀 <3
 photo 18DBF83D-4672-49B7-9D05-2944AF39D217_zpsxpfmk451.jpg
-Billede/billeder af: Kanal 4/Janus Nielsen
 photo Signatur - Blog_zpsothbxwzu.pngInstagram: @AmandaSisse
Facebook:
AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

1 kommentar

  • Stephanie

    Håber i kommer med igen 🙂 du er virkelig en fantastisk mor og jeg elsker at følge jer <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OMG, HVOR BLEV DEN AF?!