KOMMER VI NOGENSINDE TILBAGE I DE UNGE MØDRE?!...

IKKE MERE NED NU!

Som de fleste ved, så har jeg siden starten af 2016, kæmpet med at få, de aller sidste graviditets kilo af, det drejede sig ikke om mere end 3 små kilo, men jeg ikke er højere, kan det sagtens se ud, af meget mere. Vores kroppe er jo alle sammen forskellige. Samtidig havde jeg strækmærkerne som jeg ville af med. Altså, målet var, at jeg skulle have min vægt og min mave tilbage, til samme “tilstand” som den var, før jeg fødte William. Og jeg vil sige, at jeg er kommet så tæt på målet, som jeg overhovedet kunne. Ved hjælp af en masse produkter, fik jeg fjernet rigtig mange af mine ‘tigerstiber’ :b Ved hjælp af kurerne (C), F1 & F2), sund kost og massere af motion, kom min vægt hurtigt ned igen.

Jeg har haft rigtig dårlig erfaring med badevægte i mine teenages år, jeg bliver simpelthen besat, af at vægten skal falde. Så jeg var faktisk meget skeptisk, da jeg fik en indenfor døren igen, men jeg skulle ligesom også holde øje, med hvordan vægten gik. Selvom mit højeste fokus, lå på, at jeg skulle være glad, for det jeg så i spejlet og ikke det vægten siger 😉 Jeg har fået en super flad mave nu, den er simpelthen så pæn og jeg kan ikke lade vær med at kigge på den, hele tiden 😀 hahaha. Men jeg skal virkelig heller ikke mere ned i vægt nu. Planen var 47 kg, men jeg er kommet helt ned på 45, indenfor den senest måned. Og det er faktisk ikke fordi jeg har spist mindre eller trænet hårdere. Snare tværtimod, jeg æder virkelig meget for tiden synes jeg, og efter jeg har fået et job mere, har der ikke været så meget tid til motionen, så jeg kan slet ikke forstå, at jeg er røget så langt ned. Men det er vigtigt for min krops sundhed, at jeg ikke kommer længere ned, så jeg pludselig står med en vægt på 40 kg f.eks… Det er satme godt det snart er jul, så jeg lige kan blive fedet lidt op igen 😀 😀 hahahahah <3 Men udover det, så er jeg så stolt og glad, jeg glææææder mig så meget til sommer, at jeg skal ligge på stranden og vise min flade mave frem 😀 <3 Det så luksus!
 photo A6D9666E-023A-4A6D-8AE3-9B5883111386_zpsvwh4dd1n.jpg
– Øverste billede af: Janus Nielsen/Reality Portalen
 photo Signatur - Blog_zpsothbxwzu.pngInstagram: @AmandaSisse
Facebook:
AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

1 kommentar

  • Sine

    .synes du er pænest på det øverste billede. Lidt for tynd på det nederste.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KOMMER VI NOGENSINDE TILBAGE I DE UNGE MØDRE?!...