ADVENTSGAVER, KALENDERGAVER, BEGGE DELE ELLER INGENTING?

HVORNÅR KAN MAN TILLADE SIG, AT PRÆSENTERE ENS BØRN, FOR EN EVENTUEL KÆRESTE?

Det er faktisk en snak jeg tit har haft med mine venner & veninder, som også har børn. For det er jo utrolig individuelt, hvornår man føler, at tiden er rigtig, til at lade andre møde ens børn.
Personligt, har William aldrig mødt nogle af dem jeg har datet, mest af alt, fordi jeg ikke har følt for det, og at jeg ligesom ikke har været “interesseret” nok, til at jeg tænkte det kunne udvikle sig.
Men for tiden ser jeg jo denne her fyr 🙂 og før første gang, har jeg haft lysten til, at han måtte møde mit barn, og, at jeg ville møde hans. Men jeg synes bestemt man skal tænke meget på ens børn, og ikke hvad man selv lige har lyst til 😉

Men nu tænker jeg egentlig også mere generelt? For jeg synes det er ærgerligt, hvis man indrager børnene ind i en masse, som så måske ikke holder, noget tid efter, og så skal de igen senere forholde sig til nogle nye. Men jeg tænker; man starter vel også ud med, at præsentere dem for “mors nye ven” eller “fars nye veninde” og måske ikke kæreste, sådan lige med det samme. 🙂 Men der er bare så mange hensyn, at ta, når der er børn med i det, og desværre synes jeg, at jeg al for tit ser forældre, der bare overser børnenes behov og har mere travlt med, at tænke på ens egne følelser og ‘skynde sig at blive en familie’.. Men igen, jeg tror også at man kan mærke, når tiden føles helt rigtig 🙂 Det er ihvertfald den første jeg føler, ‘fortjener’ at møde mit barn :b .. Selvom at stadig vægter Williams tarv højere 😉 , heldigvis har han det på samme måde, og vi har slet ikke travlt, så der er masser af tid til al det, når tiden føles rigtig 🙂 <3
 photo 2A2C5E93-E0D8-4BA8-8972-8278D7D873D8_zpslu0u6bkd.jpg photo Signatur - Blog_zpsothbxwzu.pngInstagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

2 kommentarer

 • Michael

  Hejsa Amanda
  Jeg vil da gerne komme med en kommentar til dit indlæg
  Jeg syntes at du skulle lade din dreng møde ham du ser som Mors ven også stadig passe på at i ikke går og kysser og krammer for meget for han er jo ikke helt dumt din lille trold
  Og det samme vil jeg også sige til ham du ser at han skal også præsenterer dig som Fars veninde
  Har nemlig selv prøvet det med min datter
  Håber det er ham du har ledt efter som kan gøre dig glad og forelsket igen
  Sender dig de bedste tanker
  Du er jo en smuk pige
  Knus
  Michael

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Jeg havde en kæreste for 4-5 år siden, som havde 2 børn (5 og 8 år på daværende tidspunkt) Jeg har ingen børn.
  Min kæreste og hans x-kone havde en regel om, at der skulle gå 3 mdr før de introducerede nye kærester… Jeg ville dog gerne vente i hvert fald 6 mdr, for jeg tænkte jo også på, at vi lige skulle finde ud af, om det skulle være os.

  Da de 6 mdr var tæt på at være gået følte jeg lidt et pres fra hans side, også fordi han jo havde fortalt børnene om mig. Vi aftalte en dag at mødes og vi var jo alle sammen spændte.
  Men så slog han op…. sagde også til børnene at vi ikke var sammen mere… Der gik 1-2 uger, så var vi sammen igen.

  Jeg ville ikke have at han sagde noget til børnene om at vi var sammen igen, for denne gang ville jeg jo være sikker.. Han havde jo lige såret mig én gang….

  Han sagde det selvfølgelig til børnene næsten med det samme og der fra følte jeg mig ‘tvunget’ til at møde dem, før jeg egentlig selv var klar…

  Mødet gik over al forventning og de var jo super dejlige de to!
  Jeg nåede at blive rigtig glad for dem begge, men efter 2 mdr slog min kæreste op igen….

  Den dag i dag kan jeg stadig godt savne dem… Så det er altså ikke kun børnene det går ud over…

  Jeg tror ikke man kan sætte en bestemt ‘tid’ på for at møde børnene og man kan jo heller ikke være sikker på, at forholdet holder, men man kan i hvert fald mærke efter i sig selv, om det føles rigtigt.

  Og føles det rigtigt, så spring ud i det! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ADVENTSGAVER, KALENDERGAVER, BEGGE DELE ELLER INGENTING?