IKKE MERE NED NU!

FØJ FOR ET *KÆMPE STORT BIB*

Omg! Nu har jeg set begge afsnit af TV2’s reportage ‘Pigen fra Tøndersagen’.. Og nej hvor mit hjerte græd med hende, jeg har simpelthen ikke ord for, hvor meget jeg føler med den pige. Fik så meget lyst til at kramme hende gennem skærmen, og bruge min tid, på at få hende på rette kurs.. Men jeg blev godt nok også rigtig rigtig gal over, at se det. Jeg kan slet ikke se den slags dokumentar uden at blive virkelig gal. Jeg får så meget lyst til at gå helt amok, på de klamme svin, der har udsat en lille uskyldig pige, for den slags. Føj hvor skulle de skamme sig. Jeg er helt sikker på, at jeg ikke er alene om, at side tilbage med den følelse efter, at have set begge programmer. Særlig program to, hvor en af gerningsmændene får lov til at udtale sig. Amen altså, manden kan jo ikke engang se at han har gjort noget forkert, ved at have sex med, den dengang 10 årige lille pige. Vil nogen banke noget fornuft ind i ham?..
Det er skræmmende at den mand ikke sidder i forvarring, hvor mange andre pigers liv skal han ha lov til at smadre inden han dør? For Tønderpigen var langt fra den eneste, som han havde forulempet. Fy for pokker. Jeg går ikke ind for selvtægt, men jeg kan slet ikke beskrive hvilken straf jeg synes den/de mænd burde være tildelt. 🙁 Stakkels piger. Samtidig har han nægtet at udbetale den erstatning som er en del af hans straf. Fordi han ikke mener det er velfortjent (læs her). Det er simpelthen utroligt, at vi har så sindssyge mennesker i denne verden. Føj hvor jeg væmmes. Hvis man ikke så afsnittene og ønsker det, kan man se dem her.

 photo 6104725B-A49E-4518-8332-78BEA1489EC9_zpswwcvyy4q.jpg – Billede fra Google/’Tøndersagen’-Bogen
 photo Signatur - Blog_zpsothbxwzu.pngInstagram: @AmandaSisse
Facebook:
AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

IKKE MERE NED NU!