WILLIAMS OPERATION I FREDAGS...

DE FORBANDET *BIIIB* BUTIKKER, DET ER OGS BARE ALT SAMMEN DERES SKYLD!!!

Amen hvad går der galt? Altså, jeg elsker, elsker, elsker virkelig julen – no doubt, men jeg elsker den ikke allerede i oktober måned, not so much.. Og det er så irriterende, at stort set alle butikker hiver julekasserne frem, så snart Halloween er overstået, og nogen endda før!! Jeg har haft en dreng, der har gået i laaaaaaang tid nu og spurgt hvornår det er juleaften, for det er jo virkelig lang tid for børnene at vente :b .. Man kan jo næsten heller ikke selv undgå at komme i julestemning, altså det er jo nærmest umuligt! Sidste år, lavede jeg den kæmpe fatale fejl, at gøre som butikkerne, og pynte op i slut oktober.. (Idiot!) 😉 Det resulterede i, at jeg virkelig følte mig kvalt i kravlenisser og guirlander, da vi allerede var i starten af december 😀 hahaha, ej men altså..
Vi har godt nok hevet juletræet op fra kælderen, og hængt nogle lyskæder op, mest fordi det er så hyggeligt om morgen og aften (nu hvor det er så meget mørkt) med de lys 🙂
Men nisserne, guirlanderne, julehjerte og al det stuff, det får lov til at blive væk lidt endnu 😉

 photo FA019DED-4055-4B14-A69E-029B4FC84FA5_zpssugjilyq.jpg photo Signatur - Blog_zpsothbxwzu.pngInstagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WILLIAMS OPERATION I FREDAGS...