VORES JULETRÆ(ER) I ÅR <3

AT DATE EN MED BØRN.

Jeg kan tydeligt huske, da jeg blev single efter at have født William. Dengang havde jeg den holdning, at jeg ikke, ville date folk med børn – virkelig dobbelt moralsk, I know ;b. Men indenfor de seneste år, har jeg så givet (et par stykker) af dem med børn ‘en chance’.. Og det fortryder jeg bestemt ikke, faktisk er jeg kun blevet meget positivt overrasket. Ham jeg er blevet lidt glad for, har også selv børn. Og man kan virkelig mærke stor forskel på mænd med & uden børn. Der er en helt anden forståelse for f.eks. hvorfor man ‘ikke bare lige kan få barnet passet’, de dates har faktisk også været langt mere afslappende, fordi (de fleste – bestemt ikke alle 😉 ) af de mænd, er ovre den der facade/forvirret drengerøvs-tid og typisk hviler meget mere i dem selv 🙂 Så selvfølgelig er jeg rigtig glad for, at ham jeg ser nu, også har børn 🙂 Det er også så skønt, at høre ham fortælle om hans ubetinget kærlighed til hans guld.. Os forældre, kan bare forstå hinanden på en helt særlig måde tænker jeg :b
– Så det er vist ikke helt skidt, at man har et standpunkt til man ta’r et nyt 😉  photo 2C47C181-FBA2-4A29-96C6-5EE71A155AF9_zpsjthkyhwp.jpg photo Signatur - Blog_zpsothbxwzu.pngInstagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VORES JULETRÆ(ER) I ÅR <3