W'MÅS GLÆDER SIG SÅ TIL PÅ LØRDAG :D <3

“VIL DU SÅ BARE HA JEG SKAL DØ ELLER HVAD?”..

Omg, jeg var ude for en af de der virkelig pinlige situationer, som de mange forældre kender til :b
– måske ikke lige helt identisk med denne, men vi har vel alle et par stykker 😀 ..
Nå men altså, som jeg har skrevet i et indlæg før (se her), så er William lige for tiden, inde i en periode, hvor han bare tit er fuldstændig umulig, og han skal ha nej en million gange, til den samme ting.  Og her stod vi så nede i Føtex, og skulle købe ind til aftensmaden, efter en lang dag på arbejde og i børnehaven. William var ikke lige enig med mig i hvad vi skulle have, for han ville ha pasta i kødsovs – IGEN, og det blev han så ved med, at plage om..

Jeg sagde til ham, at vi altså skulle have noget andet, og vi havde forresten næsten lige fået pasta i kødsovs, men det resulterede i, at han blev smæk fornærmet, og blev ved med at sige det, samtidig med han gik den modsatte vej af mig, ikke gad svare mig når jeg snakkede til ham, og bare var….. f*cking pain in the ass ;b .. Så til sidst stillede jeg bare alle tingene tilbage og sagde til William, “Kom så går vi du, la os lige gå ud og snakket lidt, for den der opførsel er slet ikke i orden” uden at vi fik handlet ind dér.
Men da det så gik op for William, at jeg havde stillede varene på plads, så råbte han bare så højt han overhovedet kunne: “VIL DU SÅ BARE HA JEG SKAL DØ AF SULT ELLER HVAD?!” og der var ikke én der ikke gloede på mig lige der, flere med dræberøjne :b … Og nej, selvfølgelig skulle vi stadig handle, jeg har det bare sådan, at når han bliver ved, og ved, og ved, og ved, så tar jeg ham lige væk derfra hvor vi er (medmindre vi er hjemme) og så tar vi lige en “alvors-snak” ;). Så kunne vi jo gå ind og handle igen når han lige var kølet lidt ned, og havde forstået hvad vi skulle ha – og hvad vi ikke skulle ha..
Men hold nu op hvor kunne jeg ha gravet mig dybt ned i et hul dér, og jeg fik bare lige så meget nok af hans umulighed :b, heldigvis fik vi jo lige snakket, og så handlet videre bagefter 😉
– og jo han fik også aftensmad den aften 😉 hahaha <3 photo 15AE865E-5CB5-4053-AABD-C3E277B1489C_zpswr20h3xo.jpg

 photo Signatur - Blog_zpsothbxwzu.pngInstagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

3 kommentarer

  • Joan

    Åhh hvor jeg kender det 😂 Med 4 drengebørn kommer man ud for lidt af hvert. Det er super hårdt lige når det står på, men gud hvor får man samlet ind til mange timers grin 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karina

    Hvor er han dejlig <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Andrews

    I’m Andrews from Biglep.

    We are working with Inboxdollars to provide bloggers another opportunity to earn cash.
    Hope to here from you – send you a mail

    Regards,

    Aracely P. Andrews

    Unsubscribe: https://www.biglep.com/unsubscribe

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

W'MÅS GLÆDER SIG SÅ TIL PÅ LØRDAG :D <3